Caixa Popular signatura un acord amb CECAP València per a afavorir als centres d'ensenyament

Guardar

CECAP i Caixa Popular
CECAP i Caixa Popular

L'Associació Empresarial de Centres d'Ensenyament de Formació de la província de València (CECAP València) i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració que ofereix condicions avantatjoses en productes i serveis financers a tots els centres associats.

L'acord es va signar en els serveis centrals de Caixa Popular per part de Francisco Machado, responsable d'Universitats i Centres d'Ensenyament de Caixa Popular, i María Inmaculada Botella, presidenta de CECAP.

Gràcies a aquesta aliança, els centres associats a CECAP tindran condicions especials en els comptes que obrin en l'entitat financera, en productes de finançament i mètodes de pagament o rènting. A més, Caixa Popular posa a la seua disposició la consultoria de segurs gratuïta o el servei INNOVATE 4.0 amb assessorament en ajudes i subvencions públiques.

Caixa Popular té com a objectiu dins de les seues activitats el foment de l'educació i la formació per a impulsar a la societat valenciana a millorar la seua situació i generar sinergies que ajuden a la millora econòmica i social.

Per part seua, CECAP València agrupa i coordina 60 centres associats amb l'objectiu de promocionar i defensar els interessos del sector de l'ensenyament amb importants repercussions socials per la mena d'activitat formativa que desenvolupen.

 

 

Destacats