Caixa Popular paga set dies abans del que estava previst la prestació per desocupació als seus clients

La principal entitat financera valenciana realitzarà el pagament el 3 d'abril

Guardar

Fotomarvy_AGV1100
Fotomarvy_AGV1100

Caixa Popular avançarà a tots els seus clients el pagament de les prestacions per desocupació set dies abans de l'habitual amb l'objectiu de pal·liar les conseqüències de la crisi sanitària sobre els col·lectius més vulnerables.

L'ingrés dels fons es realitzarà de manera automàtica el 3 d'abril i no serà necessari que els clients de l'entitat financera valenciana, amb dret a la prestació i que van cobrar l'atur el mes passat, realitzen cap petició o tràmit. Per als nous beneficiaris, el cobrament de la prestació es realitzarà a mesura que les autoritats remeten la informació necessària per al pagament a Caixa Popular.

Caixa Popular ofereix així la seua total cooperació amb les autoritats per a alleujar els efectes econòmics de la greu situació provocada pel coronavirus i reafirma el seu compromís d'aportar mesures de suport a les persones afectades per l'aturada de l'activitat i que es troben en situació de vulnerabilitat.

On toca estar

La cooperativa de crèdit va fer públic, dins de la seua iniciativa "On Toca Estar", el seu pla per a ajudar a mitigar els efectes de la crisi en l'economia valenciana provocada pel COVID-19. El pla d'ajudes es conforma, entre altres mesures, per una sèrie de línies de finançament en condicions avantatjoses per a empreses, comerços, autònoms i particulars.

A més, des del dilluns 30 de març, els clients de Caixa Popular no han d'introduir el PIN en les compres inferiors a 50 euros que es realitzen amb el contactless de la targeta o dels dispositius mòbils a través de Ruralvía Pay, Apple Pay o Google Pay, evitant així el contacte i la possibilitat de contagi del Covid-19.

Caixa Popular recomana reduir l'ús de diners en efectiu i evitar els desplaçaments innecessaris a les oficines. Els clients poden realitzar les seues gestions a través de Ruralvía, la banca digital de l'entitat, que permet operar les 24 hores del dia amb absoluta seguretat i normalitat.

Arxivat a:

Destacats