El Bus LABORA atén quasi 2.000 persones durant els seus tres primers mesos

Guardar

Autobús del servei itinerant de Labora
Autobús del servei itinerant de Labora

El Bus LABORA ha atés 1.884 persones en els seus tres primers mesos de servei. Els dos autobusos que ofereixen aquest servei han visitat en aquestes primeres setmanes de funcionament 44 localitats de les comarques de l'Horta Nord i Oest, així com de la Vega Baixa i el Baix Segura. Així mateix, també han fet parada als campus de la Universitat de València, Universitat Politècnica de València i Universitat Miguel Hernández d'Elx.

 

L'objectiu d'aquest servei és realitzar parades en els municipis de la Comunitat Valenciana que no compten amb Espai LABORA perquè la ciutadania puga rebre els serveis d'assessorament per a la cerca d'ocupació, renovar la demanda d'ocupació, informació sobre ajudes o conéixer l'oferta formativa de LABORA.

 

De les quasi dues mil persones ateses, 1.165 han sigut dones, la qual cosa representa un total del 61,84% de les accions. Per part seua, han sigut 719 els homes atesos, el 38,16% del total, mentre que van ser realitzades 42 atencions a persones amb diversitat funcional.

 

Perquè el servei prestat siga completament satisfactori, l'estada del Bus LABORA varia entre 1 i 3 dies, en funció de la població censada en cada localitat. Per part seua, en cadascun dels campus universitaris l'autobús ha romàs 3 dies.

Es pot conéixer els llocs on el Bus LABORA prestarà els seus serveis a través d'aquest enllaç: consultar aquí

 

Arxivat a:

Destacats