Un programa de l'Olympia compost per musicals, obres de teatre, dansa i espectacles d'humor

Artistes com Ricardo Darín, Nerea Rodríguez, Mario Vaquerizo o el duo ‘Pantomima Full’ visitaran l’Olympia durant els pròxims cinc mesos

Guardar

teatro olympia la llamada
teatro olympia la llamada

Després d'un descans estiuenc, la programació de setembre a agost del Teatre Olympia torna i ho fa amb força. El passat 28 d'agost, aquest mític teatre de València obria la seua temporada en gran amb el musical "La llamada", dirigit i guionitzat per Javier Ambrossi i Javier Calvo -més coneguts popularment com els Javis-. Aquest famós i cèlebre espectacle protagonitzat per la concursant d'Operació Triomf 2017 Nerea Rodríguez, es quedarà a la ciutat fins al pròxim 8 de setembre. Aquesta obra, juntament amb altres actuacions per a tots els gustos -des de xous de comèdia fins a drames clàssics o òperes-, conformen un programa variat i exquisit per al públic valencià més exigent.

ESPECTACLES MUSICALS

A part de "La llamada", el programa de l'Olympia de 2019-2020 conté una gran oferta quant a espectacles musicals es referisca. Hui dia, a més, els musicals estan de moda i, per tant, existeix almenys un per a cada tipus d'espectador. L'Olympia acull una gran quantitat d'ells: per als més nostàlgics, el musical de la pel·lícula "Flashdance"; per als amants de la literatura, el de "Jeckyl i Mr. Hyde", per als més xicotets, "Annie" i per als amants de Withney Houston, el musical de "El guardaespaldas".

A més d'això, també podrem gaudir de dos espectacles que contenen música però no són pròpiament musicals. És el cas de "I want u back", el concert tribute a Michael Jackson, un espectacle idoni per als fans del rei del pop. D'altra banda, si el que prefereixes és el circ, l'Olympia et porta a ell amb l'obra "Circlassic" d'Emilio Aragó, un xou circense on funambulistes, trapezistes, malabaristes i una orquestra en directe faran somiar a tota la família.

OBRES TEATRALS

L'Olympia, per part seua, sempre ha oferit un gran nombre d'obres teatrals interpretades i dirigides per actors i dramaturgs de prestigi. Enguany no anava a ser menys, per això vindran actors de la talla de l'argentí Ricardo Darín, amb l'obra "Escenarios de una vida conyugal", José María Pou, amb "Viejo amic Cicerón", un drama que va tindre molt d'èxit en el "Festival Sagunt A Escena" d'enguany, Mario Vaquerizo, amb "La última Tourné".

Altres obres teatrals són "Los hombres son de Marte y las mujeres son de Venus" o la tragicomèdia de Favio Mara "Juntos", interpretada pels televisius Kiti Mánver, María Castro i Gorka Otxoa.

MONÒLEGS I ESPECTACLES D'HUMOR

L'Olympia està dirigit, en part, per l'empresari i humorista Josema Yuste. Així doncs, la comèdia era un plat obligatori en el menú d'aquest teatre. Quant a espectacles de monòlegs, Ángel Martín, conegut per co-presentar el famós programa "Sé lo que hicisteis", el Comandant Lara i Cia i un xou anomenat "Las noches del Club de la comedia", en el qual actuaran Txabi Franquesa, Agustín Jiménez i Sergio Encinas, seran els encarregats de fer que els espectadors que acudisquen a l'Olympia es muiren de riure.

D'altra banda, també podrem gaudir de més espectacles humorístics, com el del programa de Movistar+ "Los ilustres ignorantes", en el qual els còmics Javier Coronas, Javier Cansado i Pepe Colubi convidaran a Raúl Cimas per a parlar sobre temes que ni ells mateixos coneixen. Al seu torn, també podrem anar a veure l'espectacle del famós duo humorístic "Pantomima Full", una sàtira de la societat espanyola actual.

BALLET I ÒPERA

Aquest teatre també compta amb una programació especial per a un públic molt més experimentat en les arts escèniques. L'Olympia acollirà, al llarg d'aquest curs, dos ballets, "El llac dels cignes" i "El trencanous", i una òpera, "La Traviata". Els dos espectacles de ball estaran interpretats pel Ballet Nacional Rus, mentre que l'òpera, per la companyia Lírica Òpera 2001.

Arxivat a:

Destacats