Tello: 'Les Arts Volant acostarà l'òpera als barris'

Guardar

palau-arts
palau-arts

La regidora de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de València, Glòria Tello, ha valorat molt positivament el projecte cultural Les Arts Volant, que hui s'ha presentat al Palau de les Arts de València, i que contempla que un vehicle acoste espectacles d'òpera a diferents punts de la ciutat. "Aproximem l'òpera a la població que, molt probablement, sense aquesta iniciativa no tindria accés a ella", ha defensat Tello.

"Des del primer moment en què Davide Livermore em va mostrar el projecte vaig entendre que es tractava d'una idea brillant que encaixava perfectament en la línia política que el Govern de la Nau volia impulsar en la cultura de la ciutat de València per acostar-la a tota la ciutadania", ha explicat la regidora, per a qui aquesta iniciativa complementa les ja posades en marxa per la Regidoria per descentralitzar i democratitzar l'oferta cultural de la ciutat, com ara els projectes Cultura Als Barris, que enguany celebrarà la seua segona edició, i Cultura Als Pobles, en marxa en l'actualitat.

"Sentim una gran emoció perquè tenim la seguretat que Les Arts Volants tindrà una gran acollida per part dels veïns i veïnes de la nostra ciutat i complirà amb la seua tasca social", ha afirmat Tello, qui ha destacat "l'aproximació a la ciutadania dels espectacles d'òpera, la descentralització de la cultura per la fàcil mobilitat del vehicle, la generació d'igualtat entre la ciutadania, l'eliminació de l'etiqueta d'elitisme que sol envoltar l'òpera i el foment de l'hàbit de consum d'espectacles culturals".

La regidora ha anunciat que ja hi ha dues dates tancades, els pròxims 30 de setembre i 1 d'octubre, i que les altres dos, així com els enclavaments, es concretaran pròximament. A més, ha valorat la coordinació de les diferents administracions, presents totes en la roda de premsa de presentació, "per impulsar i dignificar la cultura".

Destacats