S'obri el teló en els teatres de València aquest cap de setmana

Teatre, monòlegs, dansa i musicals seran els protagonistes de les diferents funcions del 8 al 10 de novembre

Guardar

Pati_de_butaques_del_teatre_Talia_de_València
Pati_de_butaques_del_teatre_Talia_de_València

Aquest cap de setmana, el teló s'obri als teatres de València per a mostrar diferents funcions. Musicals, teatres, dansa, monòlegs, pel·lícules, fins i tot, hipnosis i mentalisme seran els protagonistes des de hui fins al diumenge a la ciutat. Ara només queda que el públic s'assega a les seues butaques, s'apaguen les llums i silenci. Els espectadors poden començar a gaudir; l'espectacle va a començar.

La música i el teatre es fusionen en el Teatre Olympia a partir de hui. Tota la família podrà gaudir de Annie, el musical amb el qual els espectadors es transportaran a la Nova York dels anys 30. Allí, la xicoteta i valenta Annie viurà diferents aventures i entonarà cançons reconegudes com ‘Demà’ (Tomorrow). Per a aquells que comprenguen la dualitat del món, Jekyll i Hyde serà l'encarregat de mostrar la dualitat de les persones —una lluita entre el bé i el mal que habita en nosaltres— a través de la figura del doctor Jekyll i el seu alter ego mister Hyde.

annie, el musical

El toc de surrealisme arriba al Teatre Talia. Dels creadors de La cena de los idiotas, arriba al teatre la comèdia Por los pelos, una obra en la qual el públic haurà de decidir qui és l'assassí de un dels quatre sospitosos i dos policies que estaran tancats en una perruqueria. Però per si els espectadors no tenen suficient amb aquest humor, el dissabte 9 podran gaudir de Monòlegs in love, espectacle en el qual Rafa Alarcón juntament amb Iris Lezcano i Tania Orozco repassaran els diferents esdevenirs del 'amor'. I si ja és difícil entendre aquest concepte, amb l'actuació de Dario Piera en Hipnosi i mentalisme, el públic se sotmetrà a quatre viatges diferents pel món on la línia que defineix el possible i l'impossible es difuminarà.

La dansa tenyirà de blanc i negre el Teatre Principal de València amb Carmen.maquia. 13 ballarins es visten amb els dissenys de David Delfín en una obra dirigida per Gustavo Ramírez i Verónica García  que representa, a través dels moviments, una versió contemporània de l'òpera Carmen de Geroges Bizet amb llibret escrit per Halévy i Meilhac. Amb una escenografia, realitzada per Luis Crespo, inspirada en dues cuatros de Pablo Picasso, relacionats amb Carmen de Mérimée —Carmen (1949) i Le Carmen dónes Carmen (1964)— i la música de Bizet i P. Sarasate, Carmen.maquia explicarà una història d'amor amb l'absència de la paraula.

camen maquia Imatge de l'obra ‘Carmen.maquia’

Per a aquells que preferisquen observar una obra a través de la pantalla, la Filmoteca de València també té programada diverses projeccions per a aquest cap de setmana. A les 22.30 h, el documental francés La sed del mundo (La soif du monde) mostrarà les dificultats per a accedir a aigua potable en gran part de la població mundial. A més, es visualitzaran la pel·lícula japonesa Mirai, mi hermana pequeña (2018) i la pel·lícula alemany¿Por qué le dio un ataque de locura al señor R.? (1970). Per a demà, els amants del seté art podran acudir a la presentació i col·loqui de la directora del CSCI, Daniel Aronica, sobre No passaran! del cicle 'Els documentals de la Itàlia feixista sobre la Guerra Civil espanyola'.

Información sobre las obras de teatro

Teatro Olympia

Jekyll y Hyde, el musical

Horari: 8 i 9 de novembre a les 21.00 h · 10 de novembre a les 20.00 hPreu: Pati 1 (files 1 a 17) i llotges de pati 45€ · Pati 2 (files 18 a 26) 40€ · Pis preferent i llotges de pis 30€ · Pis 25€

Annie, el Musical

Horari: 8 de novembre a les 18.00 h · 9 de novembre a les 12.00 h i a les 18.00 h · 10 de novembre a les 12.00 h y a les 17.00 hPreu: Pati i llotges de pati 28€ · Pis preferent i  llotges de pis 23€ · Pis 20€

Teatro Principal

Carmen.maquia

Horari: Divendres: 20 hores · Dissabte: 20 hores · Diumenge: 18 horesPreu: de 10€ a 16€

Teatro Talia

Por los pelos

Horari: Viernes a las 20.00 · Dissabte a les 18.00 h i a les 21 h · Diumenge a les 18.00 hPreu: de 10 a 12 €

Hipnosis y mentalismo. Dario Piera

Horari: divendres a les 23.00 hPreu: 13 €

Monólogos in love

Horari: dissabte a les 23.30 hPreu: 13 €

Informació Filmoteca

Divendres 8 de novembre

20.15 h - Somos Europa: selecció de curts europeus del Festival Prime The Animation 7! Entrada gratuïta

22.30 h - La sed del mundo (2012)

Dissabte 9 de novembre

18.00 h - Mirai, mi hermana pequeña (2018). Entrada gratuita para menores de 14 años

20.00 h - No pasaran! (1939)

22.30 h - ¿Por qué le dio un ataque de locura al señor R.? (1970)

Diumenge 10 de novembre

18.00 h - Mirai, mi hermana pequeña (2018). Entrada gratuita para menores de 14 años

20.00 h - ¿Por qué le dio un ataque de locura al señor R.? (1970)

Destacats