Rebel·lió s'acomiada aquest diumenge del Palau de les Arts amb més de dos mil espectadors i gran èxit de la crítica

Rebel·lió, l'adaptació en clau femenina de la novel·la universal de George Orwell, La revolta dels animals, oferirà les seues dues últimes funcions aquest diumenge 2 de maig a les 17.00 i 19:00 hores

Guardar

rebel·lió escalante
rebel·lió escalante

El remolí escènic i flamenc de l'última producció de l'Escalante, Rebel·lió, s'acomiada este diumenge 2 de maig del Palau de les Arts després de quasi un mes en cartell. Funcions que s'han guanyat tant les ovacions del públic com l'èxit de la crítica teatral.

"Amb Rebel·lió i la seua gran assistència tanquem l'última de les tres produccions de l'Escalante de la temporada amb alegria i satisfacció, i posem la mirada en les creacions pròpies del pròxim any, la convocatòria de les quals ha sigut tot un èxit amb més d'una trentena de propostes rebudes", assenyala la diputada de Teatres Glòria Tello.

Amb el segell de garantia de l'Escalante, dependent de la Diputació de València, sosté la directora del teatre, Marylène Albentosa, que "més de dos mil espectadors no han volgut perdre's aquest potent espectacle amb què menuts i adults han gaudit de l'energia, el poder i el talent bolcat en l'escenari per l'equip de Marea Danza i La Teta Calva". L'ampliació dels horaris durant la setmana i les dobles sessions els caps de setmana no ha sigut inconvenient per a "que la majoria de les funcions haja aconseguit el 80% d'ocupació". Sessions, remarca Albentosa, "en les quals s'han repetit els testimoniatges positius dels espectadors a l'eixida del muntatge, tant de manera presencial com online, i que han aconseguit un èxit rotund i unànime entre la crítica teatral".

Rebel·lió, l'adaptació en clau femenina de la novel·la universal de George Orwell, La revolta dels animals, oferirà les seues dues últimes funcions aquest diumenge 2 de maig a les 17.00 i 19:00 hores.

Arxivat a:

Destacats