Peepshow i We Used to Pray imprimixen els seus estils alternatius en “Emergents al Palau”

Guardar

Palau -Música
Palau -Música

La nova cita del cicle "Emergents al Palau" del Palau de la Música de València, estarà protagonitzada demà dissabte per dos grups molt personals de l'escena emergent valenciana com són Peepshow i We Used To Pray. Un cicle que dóna suport a grups i artistes amb estils musicals molt diferents, dins de la música del circuit alternatiu de la ciutat i de la seua àrea metropolitana.

El primer grup que pujarà a l'escenari de la Sala Rodrigo serà Peepshow, que amb tres àlbums publicats, ha demostrat tenacitat i ha posat de manifest un món propi amb una insultant capacitat de tornar-se universal. Ara culmina eixe personal món sònic amb uns textos cada vegada més accessibles i evocadors. L'altre grup que tocarà demà és We Used To Pray, un projecte que va iniciar el seu camí el 2012-13. Tots els seus actes aposten per transmetre un missatge sòlid que emocione i entretinga el públic sense oblidar el compromís amb la societat actual. Tot el que acompanya a la seua música (directes, vídeos, comunicació gràfica...) s'expressa en eixa mateixa direcció, mitjançant d'una cerca de diverses alternatives.

Les pròximes cites d'aquest cicle seran el pròxim 4 de juny, amb els grups Tercer Sol i Los Mocetones i, el 9 de juny amb Jamaleònics i Leya.

Arxivat a:

Destacats