Nits al Carme suma l'«humor desconfinat» al seu cartell d'espectacles íntims

Carlos Latre i Raúl Antón actuaran al Claustre Gòtic del Centre del Carme els dies 14 i 23 d’agost

Guardar

Raúl Antón, pregonero Fiestas Paterna(1)
Raúl Antón, pregonero Fiestas Paterna(1)

El festival Nits al Carme, que se celebrarà en el Claustre Gòtic del Centre del Carme entre el 10 i el 24 d'agost, suma al seu cartell d'espectacles íntims les actuacions dels còmics Carlos Latre i Raúl Antón els dies 14 i 23 d'agost. Els monologuistes afigen l'«humor desconfinat» a l'escenari que acollirà també els concerts de David Bisbal, Ara Malikian, Izal, Pablo López, Miguel Poveda, Dorian, Sofía Ellar i Los Secretos.

El divendres 14 d'agost, a les 21.30 h, Carlos Latre oferirà, en el Centre del Carme, l'espectacle còmic One Man Show. L'humorista adapta a l'aforament limitat del Claustre Gòtic del museu, que acollirà un màxim de 800 persones assegudes, el xou en el qual inclou coreografies, humor, música, història de la televisió i diverses sorpreses.

Nits al Carme

El valencià Raúl Antón participarà en Nits al Carme el diumenge 23 d'agost, també a les 21.30 h, amb l'actuació Regreso al pasado. Amb aquesta proposta còmica, el monologuista viatja al passat i recupera anècdotes i dades curioses d'altres temps.

Les entrades per als dos espectacles còmics que componen la secció «Humor desconfinado» de Nits al Carme ja estan a la venda, juntament amb els tiquets per a les actuacions musicals. Aquests van eixir a la venda el passat dimarts 7 de juliol en la web del festival, i ja s'han esgotat per als concerts de Pablo López (dimecres 12 d'agost), Izal (dilluns 10 i dimarts 11 d'agost) i David Bisbal (dijous 13 d'agost).

Nits al Carme

Mesures de seguretat

Nits al Carme pretén acostar la música i l'humor en directe al públic malgrat les circumstàncies sanitàries. Per tant, el cicle adapta els espectacles a la normativa sanitària vigent. Tal com ha publicat l'organització del cicle d'actuacions, s'adoptaran les següents mesures de seguretat:
  • S'obriran les portes a les 20 h, 90 minuts abans de cada espectacle, per a facilitar l'accés i evitar aglomeracions.
  • Es tancaran les portes a les 21 h, 30 minuts abans de cada espectacle, i no es permetrà l'accés al recinte posteriorment.
  • Els concerts començaran a les 21.30 h, i el públic accedirà al recinte de manera controlada i ordenada.
  • Serà obligatori accedir al recinte amb màscara, i tant a l'entrada com a l'interior hi haurà dispensadors de gels hidroalcohòlics o desinfectants amb activitat viricida.
  • Serà obligatori portar el DNI o un document anàleg, ja que les entrades són nominatives per a controlar l'aforament. El canvi de nom es pot realitzar fins 24 hores abans de l'inici de l'esdeveniment.
  • Queda prohibit accedir al recinte amb menjar o beguda. Hi haurà servei de cambrers i cambreres fins a l'inici de cada actuació.
  • Tots els accessos estaran marcats i senyalitzats per a optimitzar la seguretat de les persones assistents. Serà obligatori seguir les indicacions marcades, així com les instruccions del personal.
  • Al final de cada actuació, l'abandó del recinte es realitzarà per sectors i per diferents eixides, guiat per la senyalística i pel personal de l'organització.

Arxivat a:

Destacats