La música en directe torna al Centre del Carme aquest dissabte de forma gratuïta

Vatocholo, Sofia, 1111 o Sofía Amores són alguns dels grups que sonaran en la iniciativa 'Conciertos desde la cama'

Guardar

Un dels ‘Conciertos desde la cama’ al CCCC
Un dels ‘Conciertos desde la cama’ al CCCC

'Conciertos desde la cama', el cicle de música en directe impulsat pel Consorci de Museus al costat de @zero.en.conducta torna aquest dissabte 17 de setembre al Centre del Carme. I ho fa mantenint l'objectiu de les últimes edicions: secundar i visibilitzar als artistes emergents.

Així, el claustre gòtic acollirà, entre setembre i desembre, una programació de concerts que serà gratuïta sense necessitat d'inscripció prèvia.

L'artista resident a València Abel Iglesias ha creat l'escenografia, inspirada en una habitació 'centennial', en un espai en el qual, una vegada superada l'emergència sanitària, el públic estarà dret, podent ballar i gaudir de la fusió d'actuació musical, 'performance' i teatre inclusiu de joves artistes independents d'àmbit nacional.

Programació inèdita i paritària

Aquesta nova temporada compta amb una programació carregada de propostes inèdites, paritàries i alineades amb valors de tolerància i integració.

En concret, la programació s'obri aquest dissabte des de les 20 hores amb l'actuació de Sofía Amores, que actua per primera vegada a València, i estarà acompanyada pel valencià Pau FV. El 8 d'octubre serà el torn d'Igotz Mendez, més conegut com Hofe, i de l''indie' pop de Luna Valle. El dissabte 29 d'octubre el 'rock' alternatiu de Barry B inundarà el claustre del Centre del Carme i el primer dissabte de novembre seran la cantant Sofía i el grup Agosto els encarregats de conquistar al públic amb la seua innovadora música.

Els amants del 'glitchcore' espanyol tenen una cita el 25 de novembre amb Alequi i els valencians Mejiias & Joel<3. El dissabte 3 de desembre prenen el relleu el cantant suís Rare i 111, i el 9 de desembre tancaran el cicle el mexicà Vatocholo i el rap llatí de Diego 900.

Igual que en edicions anteriors, el cicle té el seu epicentre en el 'pop de dormitori', que fa referència a la forma en la qual els artistes creen les seues cançons en el context actual.

'Conciertos desde la cama' torna a comptar amb la col·laboració de Vibra Mahou, la plataforma de música de Mahou Cinco Estrellas.

Destacats