Un concert gratuït inunda, aquesta vesprada, el Museu de les Ciències de València

L'escenari del passeig nord de la Ciutat de les Arts i les Ciències comptarà amb actuacions de música en directe partir de les 19.00

Guardar

El Museu de les Ciències
El Museu de les Ciències

El complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà aquesta vesprada el cicle d'actuacions de música en directe "Un lago de conciertos". La iniciativa comptarà amb tota mena d'estils musicals que van des del folk, al hip-hop passant pel Rhythm and Blues o la música llatina interpretats per alumnes del Berklee College of Music. Les actuacions seran gratuïtes i a l'aire lliure en l'escenari que s'ha instal·lat en el passeig nord del Museu de les Ciències al costat del Jardí del Túria. La música començarà a sonar a les 19:00 d'aquesta vesprada de divendres 14 d'octubre.

El Berklee College of Music és la universitat privada de música més gran del món, té la seua seu a Boston (Massachusetts, els Estats Units) i és coneguda mundialment per la seua fama en els gèneres de jazz i música urbana. En l'haver de la universitat estan els 294 Premis Grammy i els 95 Premis Grammy Llatins que han guanyat els i les alumnes del Berklee. L'alumnat serà el protagonista del festival que tindrà lloc aquesta vesprada en la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Diferents participants, diferents ritmes i viceversa

El show "Un lago de conciertos" l'obrirà Josh Brough acompanyat per Arthur Yearsley a la guitarra, tots dos interpretaran cançons d'estil folk. A continuació, aniran seguits d'un altre dueto, en aquest cas femení, el format per April Kerr i Marcel Castillo que exhibiran temes del seu últim àlbum Headspace. Iman, per part seua, serà l'encarregat de portar els ritmes del R&B, el hip-hop, les músiques llatines i el blues.

Destacats