La música d'In vivo va conquistar als veïns de Picassent

Aquest quartet va cantar acompanyat de la Banda Simfònica de la Societat Artístic Musical de Picassent

Guardar

picassent_invivo
picassent_invivo

Picassent va viure anit una vetlada molt especial. I és que la màgia del quartet In vivo va emocionar als veïns de Picassent, que viuen ja els últims dies de les seues Festes Majors. El concert, que començava a les 23.00 hores en la Plaça de l'Ajuntament, va tenir un gran acolliment per part dels veïns d'aquest municipi, que no es van voler perdre l'oportunitat de gaudir d'una nit diferent.

Això no obstant, a part de la magnífica actuació d'In vivo, anit aquest quartet, que fusiona la lírica amb el pop, va actuar acompanyat de la Banda Simfònica de la Societat Artístic Musical de Picassent. Una combinació perfecta per a dur a terme un concert brillant, en el qual no van faltar tant els grans èxits de la música, com a temes inèdits.

I és que la versatilitat de les veus de Néster Martorell (tenor), Juan Ledesma (tenor), Giorgio Celenza (baríton) i Juan Ramón González (tenor) no van deixar indiferent a ningú. València Extra, et mostra un xicotet resum d'un dels moments més màgics de les Festes Majors de Picassent.

invivo2invivo3

Arxivat a:

Destacats