La Filmoteca d'Estiu presenta 'Her' de Spike Jonze

Guardar

16.08.14filmoestiu.Her.cas
16.08.14filmoestiu.Her.cas

La Filmoteca d'Estiu presenta hui, a les 22.30 hores, 'Her' (2015), de Spike Jonze. La pel·lícula podrà tornar a veure's en el mateix horari demà.

Protagonitzada per Joaquin Phoenix i la veu de Scarlett Johansson en la versió original, 'Her' és una pel·lícula de ciència-ficció però també una desesperançada i hipnòtica radiografia de l'amor en els temps de les noves tecnologies digitals. La pel·lícula va obtindre l'Òscar al millor guió original per la singularitat de la història d'amor: En un futur pròxim, Theodore, un home solitari a punt de divorciar-se que treballa en una empresa com a escriptor de cartes per a terceres persones, compra un dia un nou sistema operatiu basat en el model d'intel·ligència artificial, dissenyat per a satisfer totes les necessitats de l'usuari. Per a la seua sorpresa, es crea una relació romàntica entre ell i Samantha, la veu femenina d'aqueix sistema operatiu.

La programació de la Filmoteca d'Estiu s'engloba en un marc d'oferta cinematogràfica a l'aire lliure per a la ciutat de València amb el lema 'Estiu de Cinema', que conté també la programació de cine del MuVIM i de la Universitat de València per a aquest estiu, dins del pla 'Fes Cultura'.

La Filmoteca d'Estiu se celebra als jardins del Palau de la Música de València durant el mes d'agost, tots els dies de la setmana, excepte els dimecres. Les projeccions són en versió original amb subtítols i s'inicien a les 22.30 hores. El preu de l'entrada és de 3,50 euros. L'abonament per a deu sessions és de 25 euros. Organitzada per l'Institut Valencià de Cultura, a través de l'IVAC, la celebració de la Filmoteca d'Estiu és possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de València que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai de les projeccions i la participació de l'Aula de Cine de la Universitat de València en la programació, entre d'altres.

Arxivat a:

Destacats