La Diputació convoca el segon concurs de composició per a dolçaina i instrument polifònic

L'àrea de Cultura, dirigida pel diputat Xavier Rius, obri el termini de presentació d'obres, que finalitza el 30 de juny de 2022

Guardar

La Diputació convoca el segon concurs de composició per a dolçaina i instrument polifònic
La Diputació convoca el segon concurs de composició per a dolçaina i instrument polifònic

L'àrea de Cultura de la Diputació de València ha posat en marxa el segon concurs de composició per a dolçaina i instrument polifònic. El concurs s'organitza amb la col·laboració de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, i "és una bona oportunitat per a generar un conjunt d'obres que enriquisquen el patrimoni musical valencià dedicat a la dolçaina amb la combinació d'altres instruments polifònics", ha manifestat el diputat de Cultura, Xavier Rius.

A l'efecte enguany la convocatòria està dotada amb tres premis en metàl·lic de 3.000, 2.000 i 1.000 euros respectivament. Les bases del concurs es poden consultar en la web de la Diputació de València, i el termini per a presentar les obres finalitzarà el 30 de juny de 2022.

Les obres es podran presentar per registre de la Diputació de València, en oficines de correus o per enllaç privat descarregable. Les peces seran anònimes i s'hauran de presentar en format PDF, format d'àudio (audio, mid o mp3), i format d'edició de partitures (Finale, Encore, Musescore, Sibelius).

Amb aquest segon concurs, la Diputació de València reforça les línies culturals de suport als instruments tradicionals valencians, i tracta d'estimular l'àmbit de la composició amb la música d'arrel, amb vocació de mestissatge i transcendència internacional. Per als guanyadors el concurs és un instrument que posa en valor el treball de recuperació i composició d'obres per a dolçaina, que afortunadament va assolint un nivell important als darrers anys.

En la passada edició del concurs el lliurament dels premis tingué lloc al Conservatori de Velluters, a València, en una gala on es va premiar l'obra de David Valera.

Arxivat a:

Destacats