L'Oceanogràfic torna a obrir les portes i ofereix entrades a preu reduït fins al 10 de juliol

L’aquari promociona passes d’adult a preu infantil per la compra anticipada en línia

Guardar

oceanografic
oceanografic

L'Oceanogràfic va tornar a obrir les portes després del confinament el passat dimecres 1 de juliol. Per a celebrar-ho, l'aquari ofereix la promoció especial «Tots som xiquets», que permet adquirir l'entrada adulta a preu de la infantil mitjançant la compra en línia 48 hores abans de la visita. El preu únic de les entrades és de 23,30 euros, i es limita a 2.000 tiquets per dia fins al pròxim divendres 10 de juliol. L'horari d'obertura és de 10 h a 20 h, i les taquilles tanquen una hora abans, a les 19 h.

Per a garantir una visita segura, l'aquari més gran d'Europa posa a la disposició del públic un plànol digital que es pot descarregar des de la seua pàgina web per a conéixer les instal·lacions i les opcions del recinte. Les zones, els serveis i les alternatives complementàries estan a l'abast de l'audiència a un sol clic.

L'Oceanogràfic estableix una normativa clara per a respectar les mesures sanitàries i conscienciar la població de la importància de realitzar la visita de manera responsable. L'aquari insta els seus visitants a mantenir la distància de seguretat de 2 metres, utilitzar màscara en els llocs tancats i guants en algunes instal·lacions. A més, recomana al públic evitar tocar-se els ulls, el nas i la boca, així com llavar-se les mans amb freqüència, evitar tocar les superfícies senyalitzades i respectar els recorreguts proposats i la senyalització.

tunel-submarino-oceanografic Oceanogràfic València

Les mesures disposades per l'Oceanogràfic exigeixen també respectar l'aforament del local, sol·licitar els productes necessaris al personal empleat, limitar l'ús de l'ascensor i utilitzar-lo de manera individual —excepte en acompanyar a xiquets o xiquetes, persones ancianes o amb discapacitat—. És obligatori mantenir la distància de seguretat entre grups familiars, observar els aquaris des de les marques indicades en el sol i recórrer a les zones de desinfecció de calçat.

Per precaució, l'aquari opta pel pagament preferentment amb targeta, i convida els seus i les seues visitants a esperar pacientment a ser atesos i ateses. Totes aquestes indicacions es troben també disponibles mitjançant representacions gràfiques que faciliten la seua ràpida comprensió.

La Ciutat de les Arts i les Ciències

El Museu de les Ciències Príncep Felipe i l'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències van obrir les portes amb anterioritat, i van oferir, fins i tot, visites gratuïtes durant les dues primeres setmanes de juny. Totes dues instal·lacions han establit també les mesures corresponents per a garantir la seguretat i la confiança tant de les persones visitants com del personal.

El Museu de les Ciències amplia la tarifa única de 4 euros fins al 10 de juliol amb l'objectiu d'animar al públic a visitar-lo. Les visites es realitzen en recorreguts unidireccionals, i els elements expositius d'ús tàctil romanen inhabilitats. Tant el museu com l'Hemisfèric compten amb dispensadors de gel en punts d'accés i senyalització especial, així com amb un aforament reduït i estrictament controlat.

Ambdós espais han obtingut el segell Safe Tourism Certified, creat per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), que certifica el complex de divulgació com a destinació segura.

Destacats