La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia la promoció d'entrades del Museu a 4 euros fins al 10 de juliol

Guardar

ciudad-artes-y-las-artes
ciudad-artes-y-las-artes

Fins al 10 de juliol les entrades del Museu de les Ciències es podran adquirir amb la tarifa única de 4 euros. La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia una setmana aquesta promoció amb l'objectiu d'animar al públic a visitar el Museu de les Ciències i aprofitar a més les visites especials al voladís sud de l'edifici, amb vista panoràmiques del complex.

A més, l'Hemisfèric ofereix aquest dimecres 24 de juny, festiu en la Comunitat Valenciana per Sant Joan, sessions des de les 11 a les 20 hores amb una programació variada que inclou fins a cinc documentals diferents de naturalesa, aventura i astronomia.

Des de la primera sessió, a les 11 hores, a l'última, prevista a les 20 hores, el públic pot triar entre les pel·lícules 'Secrets of the Universe', 'Volcans', 'Apollo 11. Primers passos', 'Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D" i 'Viatge a l'Espai. Pròxima Parada: Mart'.

Per part seua, el Museu de les Ciències compta des d'aquesta setmana amb horari d'estiu i està obert al públic des de les 10 a les 21 hores.

Tant l'Hemisfèric com el Museu de les Ciències han obtingut el segell 'Safe Tourism Certified', creat per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), que certifica al complex de divulgació com a destinació segura.

Destacats