L'Institut Valencià de Cultura participa en diverses trobades professionals al Festival de Cinema Sant Sebastià

Guardar

San_Sebastian_Kursaal_Festival
San_Sebastian_Kursaal_Festival

L'Institut Valencià de Cultura, a través de l'IVAC i de la Filmoteca, ha participat en diverses trobades relacionades amb l'audiovisual en la 64 edició del Festival de Cinema de Sant Sebastià, que es va inaugurar el divendres, 16 de setembre.

Entre les trobades en les quals participa l'Institut Valencià de Cultura figura una jornada sobre qüestions fiscals de l'audiovisual europeu, una reunió amb les associacions del sector del curtmetratge, una reunió amb responsables d'altres filmoteques nacionals, un fòrum sobre coproducció amb Iberoamèrica i diverses conferències sobre exhibició, producció, distribució i noves tecnologies en el marc de la Unió Europea.

Així mateix, els representants de l'IVAC assistiran a la presentació del cicle 'The Act of Killing. Cinema i violència global', una retrospectiva temàtica que forma part de la programació de la 64 edició del Festival de Sant Sebastià i que podrà veure's en la Filmoteca a partir del 4 d'octubre. Organitzat en col·laboració amb l'IVAC i la filmoteca basca, el cicle donostiarra és una selecció de 32 pel·lícules que té com a objecte ser testimoni de les situacions de violència que es produeixen a tot el món: conflictes bèl·lics, terrorisme, ocupació de territoris, violacions dels drets humans o genocidis. Acompanyat per la publicació d'un monogràfic sobre el tema, el cicle forma part de la col·laboració que mantenen l'IVAC i la Filmoteca amb el Festival de Sant Sebastià des de fa anys.

Destacats