L'Institut Valencià de Cultura col·labora en el II Laboratori Internacional d'Animació Bridging the Gap

Guardar

16.07.18_Bridging_the_gap_1
16.07.18_Bridging_the_gap_1

La Filmoteca ha acollit aquest dilluns la inauguració del II Laboratori d'Animació Internacional Bridging the Gap (BTG), que se celebrarà a la seu de l'escola Barreira Arte + Diseño a València entre el 18 i el 23 de juliol.

La col·laboració de l'Institut Valencià de Cultura, a través de la Subdirecció de l'IVAC, en la segona edició d'aquest laboratori internacional d'animació s'emmarca dins de les iniciatives orientades cap al sector audiovisual valencià i vinculades al Pla d'Internacionalització de les Indústries Culturals i Creatives, que forma part del Pla Estratègic Cultural Fes Cultura.

Creat amb l'objectiu d'enfortir i impulsar en l'àmbit internacional projectes d'animació provinents de tot el món, BTG és un taller intensiu dictat per experts, que oferiran les claus per a produir, distribuir i comercialitzar obres animades. La iniciativa sorgeix també amb l'objectiu de facilitar la creació de col·laboracions i xarxes internacionals.

Per a participar en aquesta segona edició del laboratori internacional Bridging the Gap han sigut seleccionats tretze projectes de llargmetratges i sèries que procedeixen de Brasil, Xile, Colòmbia, Equador, Etiòpia, Filipines, França, Lituània, Panamà, Regne Unit, Síria, Veneçuela i Espanya. Els participants tindran l'oportunitat de presentar els seus projectes davant de professionals de canals interessats a conéixer noves sèries i obres d'animació, com ara Cartoon Network, RTVE o Movistar+.

La segona edició d'aquest taller d'animació està organitzada per Bridging the Gap, una iniciativa promoguda per distints professionals de l'animació, en el marc del Programa ACERCA de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), i amb la col·laboració de la Fundació Internacional i per a Iberoamèrica d'Administració i Polítiques Públiques (FIIAPP).

Destacats