José Sacristán "ven a domicili" el cinema espanyol en el nou espot dels Premis Goya

Guardar

L'actor José Sacristán en València
L'actor José Sacristán en València

L'actor José Sacristán és l'encarregat de la venda a domicili del cinema espanyol en el tradicional espot per als Premis Goya --que tindran lloc a València el pròxim 12 de febrer--, en un anunci dirigit pel cineasta Dani de la Torre i que s'emetrà en TVE, sales de cinema i Renfe.

"Bon dia. Venia a parlar-li del cinema espanyol, m'obri?", pregunta Sagristà en l'anunci, durant el qual s'acosta fins a les llars dels espectadors per a recomanar-los que no es perden els cinc títols nominats com a Millor Pel·lícula en els Premis Goya, "al més pur estil de venda a domicili".

"Tot el que siga col·laborar per a promocionar i parlar del cinema espanyol, ací estic al peu del canó. Ha sigut una satisfacció ser el que va anunciant, porta a porta, la qual cosa els pel·liculers espanyols han fet enguany. Em va recordar als meus temps en el Cercle de Lectors", ha manifestat Sagristà, que en els seus inicis professionals va haver de compaginar la interpretació amb aquest treball.

El passeig del Goya d'Honor per la capital valenciana, que inclou llocs emblemàtics i picades d'ullet a la cultura de la regió, acaba en Les Arts de València, escenari en el qual se celebrarà la gala el pròxim 12 de febrer.

Dani de la Torre ha dirigit aquesta peça promocional rodada a la ciutat del Túria. "Que millor ambaixador que Pepe per a vendre el nostre cinema!", ha assegurat el cineasta gallec, que al costat del seu equip va apostar per "una història entranyable en el qual, humilment, un dels actors més importants de la història del cinema espanyol va, casa per casa, explicant les virtuts de les pel·lícules".

"Volem reivindicar que les sales són llocs segurs, que fem pel·lícules meravelloses i que hi ha una gran varietat de títols que, estiguen nominats o no, han fet molt gran el nostre cinema", ha afegit De la Torre.

És la primera vegada que director i actor treballen junts. "No coneixia a Dani de la Torre ni a l'equip i és un privilegi continuar complint anys i trobar-te amb la gent jove i treballar amb ells", ha destacat Sacristán.

De la Torre serà també el director de la gala, repte que afronta després de dirigir els llargmetratges 'El desconocido', 'La sombra de la Ley' i 'Live is Life' i la serie 'La unidad''. Al costat del realitzador, Bàrbara Alpont, Ángela Armero, Nuria Roca i Alberto López formen l'equip de guionistes encarregats del guió de la cerimònia i d'aquest espot.

L'anunci dels Premis Goya s'emetrà en TVE des del dijous 13 de gener fins al dia dels premis. Un any més, les sales de cinema se sumaran a la festa de la cinematografia nacional promocionant, des del divendres 14 de gener, la cerimònia, gràcies a la col·laboració de la Federació de Cinemes d'Espanya (FECE). Renfe també s'uneix a aquesta campanya com a transport oficial d'aquesta edició, a través de les pantalles dels seus trens i la programació del seu Canal Renfe a bord en tots els corredors AVE a nivell nacional.

Arxivat a:

Destacats