Film València potencia la promoció del turisme cinematogràfic a la província

El programa impulsat per la Diputació a través de València Turisme participa en el certamen del MAFIZ, emmarcat al Festival de Cine de Málaga

Guardar

Film València
Film València

El programa Film València, impulsat per València Turisme per a projectar la província nacional i internacionalment a través dels rodatges cinematogràfics o publicitaris, ha participat en diversos esdeveniments que reconeixen tant el seu treball com el potencial del territori valencià per part de la indústria audiovisual.

Film València acaba de participar en el festival del MAFIZ (Málaga Festival Industry Zone) del Festival de Cine de Málaga, on els seus tècnics van mantenir diverses reunions amb productores i directors de nous projectes, així com amb responsables d'altres film offices d'España.

En aquestes trobades van participar també responsables d'altres administracions de la Comunitat Valenciana, com Costa Blanca Film Commission (Diputació d'Alacant), València Film Office (Fundació Visit València de l'Ajuntament de València), Peníscola Film Office (Ajuntament de Peníscola) i Benidorm Film Office (Ajuntament de Benidorm).

La Comunitat Valenciana va ser la convidada en la nova secció Territorio España incorporada a MAFIZ i va rebre una Biznaga de Plata de mans de l'alcalde de Málaga, per l'"aposta i decisió" de les seues administracions públiques per "impulsar i generar" la Comunitat com a zona film friendly.

Últims rodatges a la província

Alguns dels últims rodatges de la indústria audiovisual gestionats a la província, que abundaran en la seua promoció en l'àmbit del turisme cinematogràfic, són la sèrie La última i el llargmetratge Hermana muerte.

La última serà el debut de la cantant Aitana Ocaña com a actriu, que protagonitzarà aquesta sèrie de cinc capítols per a Disney + al costat de Miguel Bernardeau.

Film València ha participat en els treballs que han possibilitat portar la primera sèrie espanyola rodada i produïda a España de Disney, que estrenarà en la seua plataforma Disney+ i inclou el rodatge de les principals escenes a Cullera i València.

D'altra banda, el Monestir de Sant Jeroni de Cotalba, situat al municipi valencià d'Alfauir, és l'escenari on actualment es roda el llargmetratge titulat Hermana muerte, dirigit per Paco Plaza.

Destacats