"Fences", l'últim de Denzel Washington

Guardar

Fences Denzel Washington
Fences Denzel Washington

Denzel Washington, recordat per Día de entrenamiento (2001) i Hombre en llamas (2004), encarna en esta pel·lícula recentment estrenada a Troy Maxson, un home de 50 anys que es troba en un moment crucial de la seua vida, a punt de rebre un ascens important.

Maxson és un treballador incansable que té els diners justs per a mantenir a la seua família, un adolescent, un músic, el seu germà accidentat després de la guerra i la seua esposa (Viola Davis, guanyadora d'un Oscar a millor actriu de repartiment). El personatge és un nostàlgic del beisbol i crític de la segregació racial en este esport i en la societat en general.

Amb escenes precises i diàlegs molt bé armats, esta producció retrata part dels Estats Units dels anys 50 i l'esforç vital per a sobreviure amb un sou insuficient, el motor de la vida del protagonista i del seu amic Jim Bono (Stephen Henderson).

Fences està basada en l'obra de teatre homònima de 1987 escrita per August Wilson, qui va dedicar els seus temes a la cultura i societat afroamericana. Este text, guanyador d'un Pullitzer, s'ha portat al cinema gràcies a un Washington que com a director i actor en simultani ha convertit una obra de vint anys en un drama amb actuacions excel·lents.

Arxivat a:

Destacats