Extra Sèries: Westworld, la nova sèrie del productor de “Perdidos”

Guardar

Westworld
Westworld

JJ Abrams, el productor de Lost (Perdidos) i Fringe, té un estil recognoscible quan s'involucra en una nova sèrie. La seua marca de misteris, ciència i psicologia és única i per als seguidors habituals de les seues obres el seu nom és garantia suficient per a donar-se el temps i esperar cada nou capítol.

Fa un parell de mesos es va estrenar la seua última producció, Westworld, creada per a HBO (True DetectiveGame of Thrones) per Lisa Joy i Jonathan Nolan, el germà d'eixe Cristopher que va dirigir films de culte com Memento, El origen i les Batman més recordades.

La sèrie està inspirada en la pel·lícula del mateix nom (1977) creada per Michael Crichton i la seua història bàsicament se sosté en la vida d'éssers humans amb intel·ligència artificial que es relacionen en un parc temàtic, construït i pensat per éssers humans amb intel·ligència "natural", comandats pel senyor Ford (Anthony Hopkins), cap de caps. Déu, potser.

Esta atmosfera futurista està ambientada en un temps que, en considerar els avanços com els videojocs i cançons fetes per intel·ligència artificials, ja no es veu tan llunyà en este segle. Això respecte al temps dels creadors, dels "déus" mortals que amb tablets controlen les decisions i encara els sentiments de les seues obres de carn i os.

El temps que viuen els creats és un altre molt diferent. El Vell Oest és la casa de Dolores, Teddy o Maeve, que esperen un despertar de la seua condició de marionetes mentre l'Home de Negre intenta superar els nivells d'este parc temàtic de sagnants atracaments i recompenses. Però sempre queda la pregunta, quins són humans i quins no?

Com Lost, que va trastornar a punts amb personatges com Desmond Hume, esta és una altra d'eixes sèries de ciència-ficció que està plena de misteris per resoldre i preguntes incòmodes sobre la nostra existència i el sentit d'esta. A poc a poc, els seus capítols d'una hora s'acosten a la finale season d'una primera temporada que deixa molts addictes per darrere.

La producció de Westworld està amb el focus en el treball de la segona temporada, que a més a un pas de confirmar-se per HBO. Pel que sembla, per als androides del parc temàtic encara hi ha moltes destinacions per a recórrer.

Arxivat a:

Destacats