Extra Sèries: Top3 de les millors sèries del 2016

Guardar

strangerthings4
strangerthings4

Netflix, HBO i Amazon s'han convertit en el present i el futur de les sèries i la televisió per streaming. Estes plataformes han sigut protagonistes a la seua manera amb produccions originals que han abastat tot l'espectre de gustos per a un espectador demandant i amb temps lliure, molt més refinat que fa alguns anys.

Cada dia ix una sèrie nova amb una temàtica "original", raó per la qual hi ha molt on triar. No obstant això, a València Extra intentem dilucidar quins són les tres millors produccions que s'han estrenat enguany i volem compartir-ho amb vosaltres.

3.- The Night Of

thenightoff1Esta miniserie de HBO no ha rebentat el mercat o cridat l'atenció com l'aclamada Game of Thrones o l'enigmàtica True Detectiuve, però mereix la pena esmentar-la en este rànquing perquè la seua crítica al tractament que reben els immigrants de primera i segona generació i la burocràcia de l'aparell de justícia són un imperdible en els temps que vivim.

En 8 capítols, s'explica la història de Nasir Khan (Riz Ahmed), un xic tímid d'ascendència pakistanesa que no té ni 25 anys i que després d'una nit de males decisions acaba en el calabós acusat d'assassinat amb premeditació. El detectiu Box (Bill Camp) i Jack Stone (John Turturro, el germà de Monk, us acordeu?) s'involucren i obsessionen amb el seu cas i donen vida a una sèrie amb una narrativa excepcional i cliffhangers insuportable.

2.- WestworldWestworld

Fins ara, una obra mestra de Lisa Joy i Jonathan Nolan amb la col·laboració de JJ Abrams, un dels productors executius de la recordada Lost. Esta sèrie de ciència-ficció s'involucra en el món de la intel·ligència artificial i els parcs temàtics, barrejant a persones de carn i os que decideixen viure una experiència nova i androides massa.similars a ells.

Dolores (Evan Rachel Wood), Bernard (Jeffrey Wright), l'Home de Negre (Ed Harris) i el brillant Dr. Robert Ford són els personatges d'esta sèrie que va emetre el seu últim capítol a principis d'este mes i que té una segona temporada assegurada a estrenar-se el 2017.

1.- Stranger Things

Sense dubte la sèrie de l'any. Els quatre xiquets que protagonitzen esta producció, que juga amb elements de la cultura pop, van captivar al públic amb la seua història que barreja amistat, aventures i sobretot això que podríem cridar "moguda extraterrestre".

Stranger ThingsJoyce Byers (Winona Ryder) és la mare de Will Byers (Noah Schnapp), un xiquet que es perd en el bosc en circumstàncies no del tot clares i que és cercat per tot Hawkins.

Amb ajuda dels clàssics del gènere en els quals es basa i als quals fa contínues picades d'ullet (precisament la seua imatge promocional recorda a E.T.), Stranger Things ha generat una revolada tal en l'àmbit mundial que Internet es repleta dia a dia de llocs web que capten les referències a la cultura dels '80 que es van encarregar d'introduir els directors.

L'obra perfecta per a aquells nostàlgics que encara no poden oblidar les pel·lícules de Steven Spielberg o l'inoblidable Alien de Ridley Scott. Segona temporada assegurada pels creadors.

Arxivat a:

Destacats