Extra Cinema: Liars, el rodatge d'un somni

Les primeres seqüències de la websèrie ja s’han començat a rodar, al desembre continuaran

Guardar

14725577_1753502258236153_4130859117053723154_n
14725577_1753502258236153_4130859117053723154_n

Les primeres pinzellades del somni ja han començat a esbossar-se. Liars, la webserie creada per un grup de joves d'Almàssera, va començar a rodar-se el passat mes d'octubre. Les primeres escenes ja estan capturades per la 'màgia del cinema' pel que allò que va començar sent una idea i més tard un tràiler, comença a convertir-se en una realitat. "Dins del pla de rodatge que teníem previst les primeres seqüències de Liars se n'anaven a rodar a l'octubre. No obstant això, per problemes de pressupost i, sobretot, per disponibilitat dels actors hem hagut de retardar el pla de treball al mes de desembre" explicava a València Extra el director i creador de Liars, Yerai Martínez. La pròxima data en la qual es podrà veure en acció a este grup de joves serà del 26 al 30 de desembre, ja que en eixe moment és quan tenen previst continuar amb la gravació de més escenes. "Hem escollit estes dates per què com que no coincideix amb festes però si tenir 'vacances' els actors compten amb major disponibilitat per a gravar", explicava Yerai Martínez.

El jove director confessa que la gravació del passat mes d'octubre va ser divertida a l'una que complicada. "Gravarem dues escenes, una exterior i una altra interior. En els dos rodatges vam tenir problemes. En l'exterior pel soroll ambient de gent parlant, sirenes, cotxes... i en la interior fonamentalment pel tema de la llum", assenyalava el jove qui afegia que "també ha sigut difícil per la falta de material que tenim. Treballem amb una taula de mescles connectada a un ordinador per a gravar el so, no disposem dels focus adequats... però prompte ho podrem tenir solucionat. Peloki es va comprometre a comprar tot el necessari respecte al so i de seguida ens lliurarà un micro amb 'peluix', una perxa i una gravadora i amb els diners que recaptem en la gala benèfica que se celebrarà a Almàssera podrem llogar l'equip d'il·luminació".

Mancant concretar la data amb l'Ajuntament d'Almàssera, La Gal·la Liars tindrà lloc a la fi d'este mes de novembre o principis de desembre doncs l'objectiu és destinar els diners que es recapte, en la qual van celebrar a l'agost a Meliana van arreplegar 250 euros, al lloguer de l'equip d'il·luminació. "Encara estem negociant amb l'Ajuntament però la Gala serà en estes dates i de l'estil de la qual realitzem a Meliana. Esperem un ple total i que la gent col·labore perquè així podrem seguir complint este somni. Quan sapiem les dates i el cartell de l'acte ho farem publique", concloïa el director de Liars.

Arxivat a:

Destacats