Els artistes del Centre de Perfeccionament interpreten opereta i sarsuela en 'Matins als Arts'

Les Arts la Sala Principal aquest diumenge, 15 de maig, amb localitats a preu únic de cinc euros

Guardar

Artistes del Centre de Perfeccionament
Artistes del Centre de Perfeccionament

Els artistes del Centre de Perfeccionament protagonitzen la sessió de 'Matins als Arts' d'aquest diumenge, 15 de maig, en la qual oferiran un recital amb peces d'opereta i sarsuela.

La Sala Principal és, una vegada més, l'escenari d'aquesta activitat, amb la qual Els Arts convida a la ciutadania a descobrir l'edifici dissenyat per Santiago Calatrava i conéixer 'in situ' la seua activitat artística de la mà dels seus principals actius per tan sols cinc euros.

Els pianistes José Alberto Sancho i Ignacio Aparisi acompanyen a les i els cantants del Centre de Perfeccionament: les sopranos Rosa María Dávila i Pilar Garrido; les 'mezzosoprano' Laura Orueta i Mariana Sofía García; el tenor Jorge Franco, i els barítons Carlos Reynoso, Marcelo Solís i Alejandro Sánchez.

El repertori d'aquesta nova edició de 'Matins als Arts' inclou pàgines de títols tan celebrats com les operetes 'Die Fledermaus', de Strauss, o 'Die Lustige Witwe', de Lehár, a més de fragments de sarsueles com 'Luisa Fernanda', de Moreno Torroba; 'Cecilia Valdés', de Gonzalo Roig, o 'El barberillo de Llavapeus', d'Asenjo Barbieri.

Com a complement a l'actuació, el vestíbul principal acull també una exposició del vestuari que va dissenyar Louis Désiré per a la producció dels Arts de la sarsuela 'La cort de Faraó' del valencià Vicente Lleó, que es va poder veure durant la segona temporada del teatre.

Arxivat a:

Destacats