Els curts valencians tenen un espai propi en el Festival Internacional de Curtmetratges celebrat a València

La XXI edició s'inaugura hui a les 19.30 hores en la sala Radie City i s'allargarà fins al pròxim 12 de maig

Guardar

Cartell de la XXI edició del Festival Internacional de Curtmetrajes de València
Cartell de la XXI edició del Festival Internacional de Curtmetrajes de València

S'inaugura hui divendres 21 d'abril a les 19.30 hores la XXI edició del Festival Internacional de Curtmetratges en Radi City, València, amb entrada lliure. El festival, celebrat cada primavera en la capital del Túria, s'inaugura de la mà del dramaturg Pablo Díaz del Riu, i s'allargarà fins al pròxim 12 de maig amb nombroses projeccions.

El festival es divideix en diverses seccions, entre les quals està la secció oficial, que albergarà tota mena de gèneres cinematogràfics i que els seus curts es projectaran en sessions d'hora i mitja disponible al públic. A més, els curts valencians gaudiran d'un espai propi en el festival i optaran a premis com Tirant Avant i el Premi al Público. També estan els curts dins de la secció d'experimentals de la Comunitat Valenciana, una modalitat que es va afegir al festival en la passada edició de 2019 i que es manté.

La ubicació del festival es distribuirà entre la sala Radie City, l'espai Octubre Centre de Cultura Contemporània i els cinemes ABC, i malgrat que per a certs actes serà necessària reserva prèvia, l'accés és totalment lliure.

La programació de la XXI edició del Festival Internacional de Curtmetratges de València consisteix en la passada dels curtmetratges de les diferents seccions al llarg de les setmanes que dura l'esdeveniment. La primera projecció serà aquest diumenge 23 d'abril en la Sala Radie City, on es presentaran els curts de secció oficial, i continuaran el dilluns 24 d'abril en el mateix horari i ubicació.

El dimarts 25 d'aquest mes hi haurà una projecció de les òperes cosines de la secció oficial en els cinemes ABC, on el dimecres 26 es passaran els curtmetratges valencians que participen en el certamen. El dijous 27 i el diumenge 30 d'abril i el dilluns 1 de maig es tornarà a la sala Radie City amb els curts de secció oficial, mentre que el 2 de maig s'ocuparà l'espai Octubre Centre de Cultura Contemporània. Les últimes passades prèvies al lliurament de premis serà el dijous 4, el divendres 5 i el diumenge 7 de maig en la sala Radie City.

Finalment, la clausura de la XXI edició del Festival Internacional de Curtmetratges de València se celebrarà el divendres 12 de maig en els cinemes ABC Park.

Arxivat a:

Destacats