COSMO acosta la Belle Époque a la ciutat de València

La sèrie francesa 'Paris Police 1905' presenta part del seu vestuari en una exposició del carrer Colón, 15 fins al pròxim 7 de maig

Guardar

Sèrie francesa 'Paris Police 1905' arriba a València
Sèrie francesa 'Paris Police 1905' arriba a València

El canal de televisió COSMO, juntament amb la companyia Orange, inaugura a València una exposició exclusiva del vestuari original de la sèrie francesa Paris Police 1905. La mostra dels dissenys està oberta al públic de forma gratuïta a partir de hui dijous 27 d'abril fins al pròxim 7 de maig i es troba en la tenda d'Orange del carrer Colón, 15 de València.

La mostra acollirà set icònics vestits d'època que llueixen els personatges de la sèrie francesa, la qual va estrenar la seua segona temporada en COSMO dijous passat 20 d'abril. Tres d'ells els vist la cortesana Meg Steinhil, interpretada per Evelyn Brochu; un altre és un dels vestits de la primera advocada de França, Jeanne Chauvin, interpretada per Eugénie Derouand; així com un dels vestits de l'inspector de policia Antoine Jouin, el paper del qual ho interpreta Jérémie Laheurte, i un altre del pintor Adolphe Steinheil, escenificat per François Raison; a més de l'abillament de la filla del magistrat, Louise Lépine, el personatge del qual ho interpreta Mathilde Weil.

Els abillaments estan exposats al complet, inclosos els accessoris propis de finals del segle XIX i principis del segle passat. Sinagües, cotilles, barrets, encaixos, adorns, abrics... formen part del vestuari que atorga a la història versemblança, en caracteritzar a cadascun dels personatges amb el seu rol en la trama policial.

Aquestes creacions són obra de la dissenyadora de vestuari Anaïs Romand, qui ha estat al comandament d'aquesta temporada, així com de Paris Police 1900, facilitats per l'empresa Farani Costumi. Per a Paris Police 1905, que actualment es troba en emissió, van ser dissenyats 120 vestits, dels quals 40 els vist l'elenc principal. A més, Romand ha guanyat el premi de cinema francés per excel·lència, el César, en tres ocasions, amb les pel·lícules La Ballarina (2016), Sain Laurent (2014) i Casa de toleràncies (2012).

L'exhibició, organitzada per COSMO, ha sigut possible gràcies a la col·laboració de Studiocanal, productora i distribuïdora de Paris Police 1905, i Orange, que és l'amfitriona de la mostra. L'horari de visita dels vestits de la sèrie és de dilluns a diumenge entre les 10 i les 21 hores.

Sobre Paris Police 1905

La sèrie de Fabien Nury, ambientada en la ciutat de la llum durant els anys de la Belle Èpoque, va estrenar la seua segona temporada el dijous passat en COSMO i s'emet cada dijous a les 22 hores en aquest canal. A més, pot veure's en diferents plataformes com COSMO ON, Orange TV, Movistar Plus o Prevalga Video.

A través de 12 capítols, aquesta segona temporada de Paris Police 1905 abordarà una epidèmia de sífilis en la frenètica capital francesa, entre batudes policials, crims, corrupció i prostitució. Compte, a més, amb la música de l'aragonés Javier Navarrete, qui també va participar en la primera temporada, i és reconegut per les bandes sonores de films com El laberint del faune (2006).

Arxivat a:

Destacats