Les Arts crea una nova tarifa plana amb descomptes per als seus espectacles

Hi haurà tarifa plana destinada a menors de 28 anys i una altra a menors de 35

Guardar

Òpera La Bohème al Palau de Les Arts
Òpera La Bohème al Palau de Les Arts

El Palau de Les Arts ha llançat una nova tarifa plana destinada a menors de 28 anys i una altra per a menors de 35 amb descomptes importants per als espectacles de la temporada 2022-2023, que es posaran a la venda a partir del pròxim 11 de juliol dins de la venda general d'entrades. D'aquesta manera, gràcies a la Tarifa Plana Jove, es podrà gaudir de cinc espectacles a triar per un preu de 50 € per als menors de 28 anys; i per 100 € per als menors de 35 anys.

Així, les propostes entre les quals es poden triar inclou funcions d'òpera a la Sala Principal, en les zones 5 i 6; els concerts de 'Les Arts és Simfònic', en zona 3; i de 'Les Arts és Barroc', sense limitació de zona; o l'òpera en concert 'Alcina', en les zones 3 i 4. Serà dos dies abans de l'espectacle quan els i les titulars de la 'Tarifa Plana Jove' podran triar les seues localitats per al concert o l'òpera seleccionats en qualsevol zona de la sala.

I és que després de l'èxit d'accions com 'Preestrena fins a 28', que ha superat el 90% d'ocupació en totes les funcions i que tindrà continuïtat en el nou curs, Les Arts posa en marxa aquesta iniciativa que té com a objectiu continuar amb l'obertura de la seua programació al públic més jove.

Així mateix, Les Arts han equiparat la seua classificació de preus a la de grans teatres i recintes nacionals i internacionals, cosa que significa que en funció del títol i el dia en què estiga programat l'espectacle, s'incrementarà el preu de les entrades entre un 10% i un 20% quan l'aforament venut supere el 70% de l'ocupació de la sala.

A més, inclouran millors descomptes en els abonaments. Aquests es podran sol·licitar fins al pròxim 1 de juliol amb descomptes del 15% per a les persones que opten per pagament fraccionat, o del 20% si es fa pagament únic.

Arxivat a:

Destacats