Arranca el VI Festival de Titelles en el Cabanyal-Canyamelar a València

Aquest divendres 24 de març comença el VI Festival de Titelles en el Cabanyal-Canyamelar que s'allargarà tot el cap de setmana amb representacions teatrals, tallers i cercaviles

Guardar

Espectacle itinerant 'Kujira'
Espectacle itinerant 'Kujira'

El Festival de Titelles en el barri del Cabanyal-Canyamelar, a València, arranca demà divendres 24 de març la seua sisena edició, i s'allargarà tot el cap de setmana amb nombroses activitats per a tots els públics. Aquestes consistiran en peces amb companyies reconegudes, tan nacionalment com internacionalment, així com a cercaviles i tallers familiars.

Demà s'inaugurarà el festival en el Teatre El Musical amb la representació de "Bernarda", de la companyia valenciana El Ombligo i La Pelusa, que tindrà lloc a les 20 hores, amb una durada d'uns 45 minuts. L'entrada serà gratuïta, però serà precís reservar a través de la web per a acudir a la trobada.

El dissabte 25 serà el Teatre La Estrella el protagonista i totes les actuacions que allí se celebren tindran un cost de sis euros, seran aptes per a majors de sis anys, i duraran entre 45 - 50 minuts. A les 12 hores la companyia d'Aragó Titiriteros de Binéfar representará "Antón Retaco". Continuarà la companyia portuguesa Caricata TeatrO a les 17.30 hores amb "Mil i una", i acabarà el dia la companyia d'Écija i Sevilla La Sombrita, amb l'obra "El Tesoro de Barracuda", a les 20 hores.

Continuaran les activitats el diumenge 26 de març. La primera serà un taller familiar a les 11.30 hores en el Teatre El Musical, a càrrec de la companyia Caricata Teatre. El taller "Construeix la teua pròpia marioneta" tindrà aforament per a 10 grups familiars màxim i durarà hora i mitja. Mentrestant, a les 12.00 hores començarà la cercavila "Kujira" des del Teatre de La Estrella fins al Teatre El Musical, i estarà en mans del Centre de Titelles de Lleida en col·laboració amb Escalante Centre d'Arts Escèniques.

A les 17 hores, en el Teatre La Estrella, es reprendran les representacions de la mà de la companyia uruguaiana Coriolis Teatro de Objetos, amb l'obra "Trapos", recomanada per a majors de 4 anys i amb una durada de 50 minuts. Mentre que a les 20 hores serà el torn de la companyia establida a Zamora, Baychimo Teatre, amb "Las Leyendas de Sally Jones", en col·laboració amb Escalante Centre d'Arts. En aquest cas, la representació d'1 hora 10 minuts de durada tindrà lloc en el Teatre El Musical i serà apta per a majors de 5 anys. El cost d'ambdues activitats és de sis euros i les entrades poden adquirir-se per la web.

La celebració del certamen ha sigut possible gràcies a l'organització de l'Ajuntament de València, el Teatre El Musical i el Teatre La Estrella, així com la col·laboració de la Diputació de València, d'Escalante Centre d'Arts Escèniques i de la Casa Muntanya.

Destacats