"Aquest Nadal, regala cultura valenciana', hui en la plaça de l'Ajuntament

Guardar

01viaje-nuncajamas
01viaje-nuncajamas

Sala Russafa impulsa un any més la campanya 'Aquest Nadal, regala cultura valenciana' comptant amb el suport del Consistori de València, que cedeix un espai en la Plaça de l'Ajuntament hui, d'11 a 13:30h.

En aquesta edició, el centre cultural ha convidat a participar a FULL, Fundació pel Llibre i la Lectura, que mostraran una selecció de les novetats editorials valencianes amb especial presència de publicacions infantils i juvenils.

Un altre dels convidats és el col·lectiu Va de Llibres, que reuneix a Balandra Edicions, Edicions del Bullent, Edicions 96, Onada Edicions, Perifèric Edicions i Vincle. En la seua iniciativa pròpia 'Per Nadal, regala llibres valencians', han seleccionat 11 títols que estaran presents en 65 establiments col·laboradors i en la Plaça de l'Ajuntament.

I, per primera vegada participen les arts plàstiques amb la invitació a les artistes Lisa Gingles i Raquel Carrero. En el seu estand podrà veure's una selecció de peces originals, amb el dibuix com a protagonista, convivint amb diferents tècniques i expressat en diferents formats.

Les arts escèniques estaran representades per la mateixa Sala Russafa i la companyia valenciana Cremen, que coproduïssen la Trilogia 'Contes Polítics' l'última part dels quals, Viatge a Nuncajamás, s'estrena el pròxim dia 22. En un avanç especial per als qui s'acosten a gaudir i recolzar la cultura este matí, s'oferiran extractes d'aquesta comèdia per a adults i amb música en directe que parteix del clàssic de la literatura infantil per a realitzar una àcida crítica a la democràcia contemporània. I CONTARIA, Festival de Teatre per a Xiquets i Xiquetes acudirà de la mà dels protagonistes de Lazarillo, que interactuaran amb els xicotets que s'acosten a la plaça.

L'objectiu d'aquesta iniciativa que compleix tres edicions és, en plenes dates nadalenques, animar als valencians a pensar en la cultura feta i promoguda en la ciutat, un regal per a qui ho rep i per als mateixos artistes.

Arxivat a:

Destacats