Amstel Art presenta la premier de l'últim disc de Gilbertástico en una nova sessió de "Dijous al Veles"

Guardar

gilbertastico-1
gilbertastico-1

Amstel Art, el programador cultural obert a la ciutat de València en l'edifici Veles e Vents, presenta demà a partir de les 20 hores al músic valencià Gilbertástico en una nova sessió del cicle musical "Dijous al Veles".

Establit en el rock simfònic, el classicisme pervertit, l'electrònica crepitant i la decadència postindustrial; els assistents podran disfrutar en vivu de la premier del nou treball de Gilbertástico, "Gravrilo", la primera entrega de "14-18", una electrópera-rock dividida en tres capítols sobre la Primera Guerra Mundial.

Amstel Art oferix un dels primers directes de l'últim treball d'un músic que, tant si va acompanyat per la seua banda o en solitari, és impredicible, encara que quasi sempre molt visceral i emotiu. Un àlbum en què l'autor unix dos de les seues passions, la música i història, per a parlar d'un tema que, a mesura que s'aprofundix en ell, no deixa de sorprendre. Perquè la Gran Guerra, a pesar de tot, continua sent un misteri. El primer capítol de l'entrega es va publicar fa poc més d'un mes, el 28 de juny, el mateix dia en què va esclatar el conflicte.

El concert és d'entrada lliure, l'obertura de portes serà a les 19:30 hores, fins a completar aforament i els que descarreguen la invitació de la web (www.onetwotix.com/p/amstel-art-veles-e-vents) , obtindran una promoció de 2x1 en la primera consumició. A més, els assistents podran disfrutar de l'oferta gastronòmica de la microcerveseria Malabar i el restaurant mediterrani La Marítima i disposaran d'un pàrquing gratuït durant les dos primeres hores.

AMSTEL ART I LA MILLOR MÚSICA INDIE VALENCIANA

La de Gilbertástico és la tercera cita d'un cicle estival, "Dijous al Veles", que Amstel Art ha programat i en el que les bandes independents valencianes que més fort xafen del panorama musical tindran la possibilitat de presentaren directe els seus últims treballs. Del 28 de juliol a l'1 de setembre les nits dels dijous s'ompliran del folk, jazz, cançó d'autor, el pop i inclús tocs de rock i psicodèlia en una mostra de la riquesa creativa valenciana.

A més de música en viu, i en la línia de reivindicar els talents de les arts locals, Amstel Art ha programat dos mostres d'artistes valencians, una de fotografia i una altra d'escultura que s'exhibiran de juny a setembre en la sala de 1.000m2 situada en la planta baixa de l'edifici Vetles e Vents. Ambdós d'accés lliure, l'exposició "El Clot", del jove fotògraf Jorge Muñoz, Guanyador del Lux Professional Photography Award (2015) , amb un projecte de fotografia artística i de retrat centrat en els habitants de l'edifici ubicat en el barri d'El Cabanyal, i finalment, la instal·lació fins ara mai vista de "Figuras per a la batalla", del Premi Nacional d'Arts Plàstiques (1987) , Miquel Navarro.

VELES E VENTS HEINEKEN

Espanya ha unit les seues forces amb el grup La Sucursal per a convertir l'emblemàtic edifici Veles e Vents en un espai polivalent, dotat amb una potent oferta cultural, gastronòmica i formativa; que busca contribuir a revitalitzar la zona de la Marina Real de València i sumar un pol d'atracció turística a la regió.

Amstel Art oferix una programació amb la branca més contemporània de les arts plàstiques i escèniques, combinant l'aposta per artistes emergents valencians amb noms de reconeixement consolidat a nivell nacional i internacional. L'oferta gastronòmica ve de la mà del Grup La Sucursal, amb propostes diferents i complementàries: la microcerveseria Malabar, el restaurant mediterrani La Marítima i el restaurant La Sucursal que obrirà les seues portes més avant.

Destacats