Alaquàs publica les bases per al V Certamen Nacional de Teatre EscenAlaquàs

L’Ajuntament d’Alaquàs i Carabau Teatre engeguen un any més este certamen de referència en l’àmbit teatral que se celebrarà els dies 29 i 30 de juny i l’1 de juliol as Castell. Els grups interessats podran presentar la seua candidatura fins al 5 de febrer

Guardar

grupo-escenalaquas
grupo-escenalaquas

Alaquàs ha publicat les bases del V Certamen Nacional de Teatre EscenAlaquàs que se celebra en la localitat i que organitza cada any la companyia Carabau Teatre i l'Ajuntament d'Alaquàs. Una iniciativa que amb el pas del temps s'ha convertit en un certamen de referència tant en l'àmbit autonòmic com a escala nacional a través de la qual s'ofereix la possibilitat de mostrar muntatges teatrals de qualitat artística notable en un lloc molt especial com és el claustre del Castell d'Alaquàs.

L'èxit produït en anteriors edicions ha fet possible l'engegada d'una nova edició a través de la qual s'associe el nom d'Alaquàs amb la difusió cultural i teatral. L'Ajuntament d'Alaquàs seguirà sufragant les despeses del certamen juntament amb la Diputació de València.

Els grups interessats a presentar la seua candidatura tenen de temps fins al 5 de febrer i poden realitzar la seua inscripció via Internet a escenalaquas@gmail.com com a opció preferent o si no es poguera realitzar a través d'este mitjà, es manté la possibilitat de remetre la documentació per correu ordinari al Departament de Cultural de l'Ajuntament d'Alaquàs.

El jurat seleccionarà d'entre les obres inscrites les tres finalistes que es representaran els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol de 2017. L'organització comunicarà a tots els grups inscrits el resultat de les seues deliberacions i als grups triats durant la primera setmana de juny.

ESCENALAQUÀS va sorgir l'any 2013 amb vocació de mostrar tendències actuals del panorama teatral pretenent connectar amb un públic majoritari i popular. Dirigit a grups de teatre emergents, amateurs i professionals, la companyia Carabau Teatre va començar una campanya de promoció del certamen que va aconseguir un gran èxit de convocatòria i a la qual es van presentar destacades companyies de tot el país.

CARABAU TEATRE va nàixer l'any 2007 amb l'objectiu de produir i distribuir espectacles teatrals a escala nacional. Des de llavors, la companyia ha participat en nombrosos certàmens nacionals i internacionals de teatre i ha produït un gran nombre de premis destacats. Està formada per actors i actrius amb anys d'experiència en el món del teatre i formats en escoles valencianes de gran renom.

Destacats