Així és el Gran Circ Acrobàtic de la Xina que arriba a València

Es tracta d'un espectacle qualificat com a únic en el món i compta amb més de 30 artistes en escena, la majoria medallistes olímpics

Guardar

Espectacle del Gran Circ Acrobàtic de la Xina
Espectacle del Gran Circ Acrobàtic de la Xina

La fantasia i les acrobàcies es fusionen en un espectacle descrit com a "únic en el món" del 3 al 9 d'octubre a València. I és que La Rambleta acull el Gran Circ Acrobàtic de la Xina, una proposta amb més de 30 artistes en escena, la majoria medallistes olímpics i procedents del Circ del Sol.

Un total de quatre actes convidaran el públic a il·lusionar-se amb aquesta meravella visual per als cinc sentits que es dirigeix al públic familiar. Segons detalla la companyia, el protagonista és un xiquet somiador que entra en un món de fantasia on troba a una bella fada fènix que vola sobre la mar. Atret per la seua bellesa, el xiquet es llança a la mar i així comença la proposta xinesa.

Per a gaudir de Gran Circ Acrobàtic de la Xina, Espai Rambleta (bulevard Sud, cantonada amb carrer Pius IX de València) proposa diverses funcions del 3 al 9 d'octubre a les vesprades amb entrades des de 29 euros més despeses de gestió. Té una duració de 2 hores aproximadament i està recomanat per a tots els públics.

Espectacle del Gran Circ Acrobàtic de la Xina
Espectacle del Gran Circ Acrobàtic de la Xina

 

Espectacle

Tal com detalla la companyia, la proposta està composta per quatre actes. En el primer, la fada Fènix troba al xiquet que salta a la mar i commoguda pel seu coratge salva al xiquet i el convida a volar amb ella fins al càlid sol i cap al meravellós món marí.

En l'Acte II, l'ocell Fènix porta al xiquet a un palau de fantasia i entren junts en un alegre jardí. Els ocells cantaires, pallassos i els barrets voladors mostren la vida vigorosa i d'entreteniment. Però els ulls dels mals emboscats els vigilen.

El palau de la fantasia, envaït pel mal, inicia l'acte tercer. Amb la finalitat d'apoderar-se i controlar la fada fènix, els mals decideixen matar al xiquet somiador. El pallasso se sacrifica per a salvar al xiquet. Els mals enutjats van empresonar al fènix i li van arrancar les plomes peça per peça. Com que no té elecció, la fada Fènix vola cap al foc que il·lumina el palau en ruïnes de la fantasia.

Finalment, una peça de música de saxofon desperta al xiquet que està en un bosc de fades resplendents. El xiquet busca a la fada fènix que va somiar i troba dolorosament un tros de les seues plomes. En el moment de la seua desesperació, el fènix renaix del foc. Apareix i la crida de l'amor torna a la jove parella.

Destacats