À Punt, molt a contar

La Mujer del Presidente i Zenithbr han sigut les responsables de l'estratègia, creativitat i difusió del llançament de la nova televisió valenciana

Guardar

À Punt, molt a contar

Aquest matí en un acte institucional celebrat en el Centre del Carme Cultura Contemporània de València, À Punt Mèdia ha presentat la campanya de llançament del seu nou canal de TV que començarà les seues emissions regulars el 10 de juny.

La campanya, que ha sigut creada per l'agència La Mujer del Presidente i sota el concepte 'Tenim molt a contar', centra el missatge en la labor de la televisió pública per a donar a conéixer el que succeeix a la Comunitat Valenciana. Arreplega així un dels objectius principals de l'entitat: la promoció de la cultura valenciana, posant en valor el que som i fem", apunta Jose Maza, director creatiu i soci fundador de l'agència. "A nivell formal, el concepte ho traslladem a l'espot mostrant les emissions des dels platons de À Punt, on s'expliquen les nostres grans fites i assoliments, amb un ritme dinàmic i un estil artístic i conceptual per a transmetre el nou aire de modernitat i energia amb el qual naix l'espai de comunicació públic".

Guillermo Navarro, director d'Estratègia i soci fundador de la Mujer del Presidente, assenyala que "la campanya també arreplega el segon gran objectiu de À Punt: la vertebració del territori, o el que és el mateix, que tothom se senta partícip. Per aquesta raó vam mostrar històries rellevants de les nostres 3 províncies, i en xarxes socials, cerquem la participació de la gent perquè compartisca les seues pròpies fites i anècdotes amb el hashtag #TenimMoltAContar. Perquè À Punt és la televisió de tots i volem que entre tots assenyalem les històries de la nostra terra que mereixen ser explicades".

La planificació de mitjans ha sigut desenvolupada per Zenithbr i la campanya, que tindrà com a àmbit geogràfic tota la Comunitat Valenciana, constarà d'espots de TV, en format de 20" i 10", tascons de radi, exterior, premsa i revistes i digital.

[su_youtube_advanced url=" https://youtu.be/ehOrx1D7cc8" width="680"]

L'espot ha sigut realitzat per la productora Jakiens Vídeo Design i el realitzador Borja Soler.

[related:galleries:1:{orientation:vertical}]

Arxivat a:

Destacats