À Punt i l’ESIC promouran iniciatives científiques, acadèmiques i culturals conjuntes

El conveni enceta la col·laboració per a la formació contínua dels professionals del sector audiovisual

Guardar

À Punt firma un conveni amb ESIC 1
À Punt firma un conveni amb ESIC 1

À Punt Mèdia ha subscrit un nou conveni de col·laboració en aquesta ocasió amb el Centre d’Estudis Superiors ESIC, adscrit a la Universitat Miguel Hernández, dins la voluntat de millorar la formació continua del personal i de nous professionals del sector audiovisual i continuar la funció de servei públic amb entitats, universitats i centres de formació professional.

La Societat Valenciana de Mitjans de Comunicació (SAMC) i les Escoles d’Estudis Superiors (ESIC) volen cooperar en programes de formació de l’estudiantat mitjançant sistemes de beques i contractes en pràctiques, tant curriculars com extracurriculars. Aquest conveni posarà en marxa l’organització i l’execució d'activitats comunes, com seminaris, cursos, jornades i congressos, relacionades amb els objectius de les dues entitats i amb la promoció social de la formació i el reciclatge dels professionals de l’SAMC i de l’ESIC.

"À Punt com a servei públic valora la trajectòria acadèmica i social de l’ESIC al llarg d’estos 55 anys. Una institució que està molt arrelada a la Comunitat Valenciana i que ha format durant dècades prestigiosos professionals del camp de les finances, la direcció d’empreses i el màrqueting, que hui treballen a les empreses i institucions més importants d’Espanya" –ha explicat Alfred Costa, director general d’À Punt Mèdia–. "Amb este conveni À PUNT i l’ESIC creen sinergies per a fomentar i visibilitzar la innovació, l’emprenedoria, el desenvolupament social, econòmic i cultural de la Comunitat Valenciana".

L’ESIC és un centre d’ensenyament superior i investigació que forma en l’àmbit de la gerència, l’administració i direcció d’empreses, la comunicació i les relacions públiques, el màrqueting i les competències digitals, fomentant la capacitat per a la innovació i l’emprenedoria, el desenvolupament social, econòmic i cultural de la societat i del seu entorn mitjançant la creació i la transmissió de coneixements.

El director de l’ESIC a la Comunitat Valenciana, Agustín Carrilero, ha assenyalat que "la signatura d'aquest conveni és una mostra que totes dues institucions, À Punt Mèdia i l’ESIC, compartim l'objectiu de formar el talent dels estudiants de la Comunitat Valenciana i aportar valor a la societat. Al costat de la investigació, la gran comesa de la universitat consisteix a proporcionar la millor formació possible als alumnes. També ací apareixen desafiaments apassionants: cal idear amb ment innovadora les condicions adequades perquè els estudiants es plantegen metes altes, de manera que obtinguen el màxim partit dels seus talents i capacitats".

D’altra banda, aquest conveni també considera destacable l’assessorament mutu en qüestions relacionades amb l'activitat de l’SAMC i l’ESIC, per això es comprometen a treballar conjuntament per a promoure la ciència i el coneixement, visibilitzant el personal docent i investigador de l’ESIC en diversos continguts dels mitjans d’À Punt Mèdia.

"En aquesta tasca són claus les figures dels professors, de les empreses i institucions, que guien i motiven cap a la realitat empresarial; tots dos aspectes educatius resulten essencials: cal mostrar el camí que convé recórrer –cal guiar– i és necessari motivar, o mostrar als estudiants que l'esforç que se'ls demana val la pena, perquè la recompensa consisteix a poder ajudar i aplicar els coneixements adquirits com a palanca d'aquest esperit de servei", ha assenyalat el director de l’ESIC dins del seu agraïment a À Punt Mèdia.

Arxivat a:

Destacats