Puig presenta la campanya 'Mediterrani en Viu' per a 'mostrar amb naturalitat la realitat valenciana i impulsar la bona reputació'

Guardar

FOTO_1_MEDITERRANI_EN_VIU
FOTO_1_MEDITERRANI_EN_VIU

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha presentat la campanya de turisme 2016-2017 'Mediterrani en Viu', una acció comunicativa que té com a finalitat "mostrar amb naturalitat la realitat valenciana per a impulsar la bona reputació d'aquesta terra, a través d'aquells que vénen a visitar-nos".

Aquesta campanya està basada en l'autenticitat d'una terra que té en el turisme la millor forma de mostrar com són els valencians: creatius, oberts, acollidors i diversos. Tal com ha assenyalat el President, "no necessitem disfressar la realitat, la qual cosa és imprescindible és no difuminar-la".

"Hem de reinventar-nos cada dia a fi d'intensificar la nostra creativitat i la nostra espurna, oferint una fantasia a aquell que es disposa a viatjar, a aprofitar la part millor del seu temps i a experimentar una nova aventura", ha assegurat Puig. 'Mediterrani en Viu' convida als visitants a formar part del Mediterrani perquè, com ha assenyalat el President, ningú vol ser turista, sinó "viure una nova experiència i un nou espai vital".

D'altra banda, el cap del Consell ha assenyalat els tres eixos estratègics en els quals es basa la nova política turística de la Generalitat i, en concret, la campanya 'Mediterrani en Viu'. En primer lloc, fomentar l'increment de la rendibilitat del sector des de la diversificació de productes i la desestacionalització; en segon lloc vertebrar el territori des d'una nova concepció de l'espai turístic; i, finalment, treballar des del turisme per a millorar la imatge reputacional de la Comunitat Valenciana. Per a aconseguir aquestes metes, Puig ha assenyalat que s'han dut a terme "diversos canvis" en l'Agència Valenciana del Turisme i s'ha elaborat un pla operatiu de màrqueting "professional i en col·laboració amb el sector turístic".

Així mateix, el President de la Generalitat ha assenyalat la necessitat que existisca un "diàleg permanent" amb el sector. "Hem de crear aliances internes entre els agents valencians i entre el sector públic i privat, els ajuntaments i les institucions perquè en el turisme sumar és multiplicar", ha afirmat Puig.

Finalment, el cap del Consell ha remarcat que la prioritat del sector turístic per a la Comunitat Valenciana i el conjunt dels valencians és "absolutament indiscutible" i que es tracta d'un sector que ha d'estar en renovació constant. Per açò, ha enumerat les noves accions en les quals està treballant l'Agència Valenciana del Turisme, entre les quals ha destacat l'elaboració de la Llei de Turisme Oci i Hospitalitat de la Comunitat Valenciana i una línia especial de finançament per a empreses en col·laboració amb el Banc de la Generalitat.

Campanya 'Mediterrani en Viu'

La campanya 'Mediterrani en Viu' compta amb tres espots genèrics de 20, 30 i 60 segons, un espot per a cadascuna de les sis marques turístiques de la Comunitat Valenciana, un peça per a foment del turisme intern, dirigit als valencians i les valencianes, i 11 anuncis de productes turístics i segments que s'emetran en televisió i xarxes socials.

L'eix de comunicació al voltant del que gira la creativitat de la nova campanya és una invitació a descobrir l'autenticitat d'una terra, que té en el turisme la millor forma de mostrar com són els valencians: creatius, oberts, acollidors i diversos.

L'agència de publicitat valenciana Rosebud, SL. en UTE amb MEC Mediterrània, SA. ha sigut l'adjudicatària del concurs públic per a la creativitat i la producció dels suports publicitaris d'aquesta campanya, valorada en 386.500 euros més IVA.

Amb aquesta nova campanya de comunicació l'Agència Valenciana del Turisme pretén associar la Comunitat Valenciana als valors que conformen la seua essència: la modernitat i avantguardisme, que complementen la tradició, i el saber fer del poble valencià, la seua cultura i el seu caràcter mediterrani que converteixen a la societat valenciana en la millor amfitriona de les persones que visiten la Comunitat.

A més dels espots per a televisió i xarxes socials, s'han elaborat per a mitjans escrits més de 30 originals de productes turístics que destaquen els principals atractius de la Comunitat Valenciana i una campanya en línia que atén a l'actual escenari comunicatiu 'omnichannel'. Per a açò s'ha creat un microsite de la campanya, mediterraneoenvivo.com, un hashtag de campanya #mediterraneoenvivo, bàners i diferents accions en xarxes socials.

Arxivat a:

Destacats