Puig posa a la pilota valenciana com a exemple de "col·laboració" i "convivència"

Guardar

FOTO_RASPALL_04
FOTO_RASPALL_04

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha participat en la 'II Trobada de Raspall 9 d'octubre' i en l'entrada de bandes de música a Castelló, organitzats amb motiu de la celebració del dia oficial de la Comunitat Valenciana.

Puig, que ha estat acompanyat pel secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedeu i diverses autoritats municipals, ha realçat els valors de la pilota valenciana i ha posat a aquest esport com a exemple de "col·laboració" i "convivència".

"L'abraçada solidari que es produeix sempre quan acaba la partida reflecteix uns valors dels quals tots hauríem d'aprendre", ha assenyalat.

El Club Pilotari Castelló ha sigut l'encarregat d'organitzar la trobada, a la qual tant Puig com Nomdedeu s'han sumat, ja que ambdós han jugat una partida de raspall amb els més menuts de l'escola. A continuació, el President ha presenciat l'entrada de bandes de música, que han desfilat pel centre de la ciutat.

Aquest dissabte dia 8 per a vesprada continuen les activitats per a celebrar el 9 d'octubre, entre les quals es troben la lectura del Tirant lo Blanc i una projecció audiovisual (mapping) sobre la façana de la Torre Vella del Palau de la Generalitat, als que també acudirà el cap del Consell.

Destacats