Es manté l'alerta groga per vent

Remet el temporal de pluja però es manté el risc per vents costaners

Guardar

img_3518
img_3518

L'Agència Estatal de Meteorologia manté per al matí l'alerta groga a València per risc de vents costaners però assegura que el temporal remet doncs per a hui anuncia "intervals nuvolosos predominant núvols alts. Temperatures mínimes en descens i les màximes en ascens. Gelades febles en punts de l'interior. Vent de l'oest fluix amb intervals de moderat".

img_3501A València arriba la calma després de les tempestes dels últims dies en les quals la Comunitat s'ha vist sumida en un 'xicotet' caos. Rius i barrancs desbordats, poblacions aïllades, carreteres tallades, arbres caiguts, collites fetes malbé... este podria ser un primer balanç dels danys viscuts en territori valencià, poques poblacions han escapat de la gota freda. Els principals problemes s'han concentrat en el litoral sud de València i en el nord de la província d'Alacant.

A la vintena de carreteres tallades al llarg del cap de setmana cal sumar el tall patit ahir a la vesprada de la línia 3 del metre entre Alboraia i Meliana a causa de la caiguda d'un arbre. La línia 1 entre Picassent i Vilanova de Castelló va ser restablida ahir després d'haver hagut de ser tallat el servei diumenge passat.

Arxivat a:

Destacats