Els gimnasos de la Comunitat Valenciana continuaran tancats 15 dies més

Guardar

paiporta-gimnasio
paiporta-gimnasio

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha convocat aquest matí una mesa tècnica de treball amb els representants del sector esportiu de la Comunitat Valenciana per a tractar els aspectes que s'han de tindre en compte en la fase de desescalada en aquest àmbit.

La finalitat és establir un full de ruta per a iniciar una volta a la normalitat de manera progressiva en l'àmbit esportiu. Per això, des de la direcció general de Salut Pública s'ha informat del context epidemiològic actual, i durant la reunió s'ha analitzat com serà l'obertura de les restriccions en aquest àmbit en funció de la situació epidemiològica.

Així, de moment, com ha avançat Las Provincias, els gimnasos romandran tancats, almenys, 15 dies més, i només es permetrà, a partir de l'1 de març, l'activitat física a l'aire lliure. Així, si a partir de la setmana vinent es podran reprendre els entrenaments de futbol o atletisme, romandran tancades les instal·lacions esportives com a pavellons, piscines o gimnasos.

Una mesura similar a la que, sembla, s'adoptarà per al sector de la restauració, ja que tot apunta al fet que es permetrà l'obertura de terrasses, però no el servei a l'interior dels locals.

Finalment, Sanitat ha proposat al sector de l'esport analitzar la situació epidemiològica dues vegades per setmana per a anar ajustant la desescalada.

Arxivat a:

Destacats