Com registrar-se per a gaudir del Bono Viatge Comunitat Valenciana

A partir del 20 d'octubre, la ciutadania ja podrà inscriure's per a gaudir dels descomptes del Bono Viatge

Guardar

turismo ep
turismo ep

A partir del 20 d'octubre, el Bono Viatge Comunitat Valenciana s'activarà per a animar a tota la ciutadania a descobrir els racons del nostre territori i, d'aquesta manera, reactivar el turisme i l'economia. Però, com aconseguir el Bono Viatge? A través de la pàgina web bonoviatgecv.gva.es, podràs inscriure't amb la signatura digital. A continuació, rebràs un codi i ja podràs realitzar la reserva en la llista d'allotjaments turístics i agències de viatges adherides al pla, i que es podrà consultar des de la web.

Però, a més, des de les agències de viatge adherides a aquest pla també et podràs donar d'alta. De fet, les mateixes agències donaran d'alta al ciutadà, encara que no dispose de la signatura digital. I, a continuació, disposarà d'un termini de set dies perquè el client pense la destinació, les nits de reserva o, fins i tot, les activitats que inclourà en aquest bono. I és que les activitats que es poden incloure van des d'entrades a museus, a l'Oceanogràfic o qualsevol altre tipus d'activitat cultural, fins a activitats esportives o jornades gastronòmiques.

Els descomptes del Bono Viatge dependran de la reserva, però podran arribar fins al 70%, és a dir, fins a 600 euros. Els únics requisits seran ser major d'edat, estar empadronat a la Comunitat Valenciana i reservar una estada mínima de dues nits. El client gaudirà del descompte en el moment del pagament, ja que seran les agències o companyies hoteleres les que avance els diners. Després, la Generalitat transferirà la quantitat a la mateixa agència o empresa.

El Bono Viatge Comunitat Valenciana estarà disponible fins al 31 de desembre de 2021, encara que en dos períodes: el primer serà del 20 d'octubre de 2020 al 24 de març de 2021, mentre que el segon període anirà del 13 d'octubre al 31 de desembre de 2021. El motiu no és un altre que impulsar a un sector fonamental per a l'economia valenciana que suposa el 14% del PIB i el 15% de l'ocupació.

Tal com va explicar el president de la Generalitat, Ximo Puig, en la presentació del Bono Viatge, "aquesta iniciativa pretén impulsar la demanda de serveis turístics interns en períodes d'estacionalitat davant els negatius efectes socioeconòmics ocasionats per la pandèmia de la COVID-19".

Destacats