Colomer es reuneix amb representants de l'Associació d'empreses i Professionals per a Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de la Comunitat Valenciana

Guardar

reunio_avegal
reunio_avegal

El secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha mantingut una reunió amb representants de l'Associació d'empreses i Professionals per a Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de la Comunitat Valenciana (AVEGAL).

Aquesta associació reuneix al empresariat, principalment d'oci, dirigit a la comunitat LGBT que, segons Colomer, "és el que li dóna un valor afegit a una destinació turística per a ser autènticament gayfriendly".

Durant la trobada, el secretari autonòmic ha mostrat la disposició de l'Agència Valenciana de Turisme per a col·laborar, conjuntament amb aquesta associació, en diferents accions per a donar a conèixer l'oferta de la Comunitat Valenciana en el turisme LGBT.

Segons Colomer, el propòsit del Consell és continuar amb la línia que es porta impulsant des de l'Agència en aquest segment, i ha assenyalat que "des de la Generalitat volem acollir a tots els perfils de turistes, perquè hi ha oferta turística per a tots i tots són benvinguts".

Així mateix, tots dos organismes s'han compromés a treballar a posicionar a la Comunitat Valenciana com una destinació 'gayfriendly'; en aquest sentit, s'han posat sobre la taula futures accions que tenen per objectiu impulsar el producte LGBT en la nostra destinació i incrementar així l'arribada de turistes amb aquest perfil.

AVEGAL va nàixer fa cinc anys per a agrupar a un xicotet grup d'establiments LGTB de la ciutat de València que necessitaven donar una embranzida i promocionar la seua oferta empresarial amb vista al creixement del turisme LGTB en la ciutat.

Actualment, AVEGAL centra les seues accions a donar a conéixer per mitjà de la difusió i la publicitat les accions que duen a terme les empreses LGTB i LGTB-friendly de la Comunitat Valenciana; donar suport a les accions institucionals que tenen com a objectiu la promoció turística de les nostres comarques entre el públic LGTB i promoure els intercanvis i la col·laboració entre empreses i institucions LGTB per a la realització d'accions comunes.

Arxivat a:

Destacats