Bonig exigeix a Puig que reclame a Sánchez el mateix suport que li ha donat a la fàbrica de bateries elèctriques de Martorell perquè "se'ns escapen les inversions"

"Veiem com a Extremadura va a una fàbrica de bateries, a Catalunya una altra mentre ací no ve ningú. Els únics que guanyen són els germans de Puig", afirma

Guardar

bonig morella
bonig morella

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha reclamat al president de la Generalitat, Ximo Puig que "exercisca més de president i menys de secretari general del PSPV i exigisca a Pedro Sánchez per a la Comunitat el mateix suport que ha tingut Martorell per a comptar amb una fàbrica de bateries elèctriques".

Així, s'ha referit a la decisió del Govern d'Espanya de participar en un consorci amb Seat i Iberdrola per a instal·lar una planta de bateries per a cotxes elèctrics a Martorell (Barcelona) i ha assenyalat que al PPCV "li sembla bé perquè tot el que siga bo per a Catalunya serà bo per a Espanya", però és necessari que Ximo Puig "reclame inversions en la Comunitat. Necessitem gestió, inversió, treball i riquesa".

"Se'ns escapen les inversions –ha assenyalat– veiem com a Extremadura va a una fàbrica de bateries, a Catalunya una altra mentre ací no ve ningú. Els únics que guanyen són els germans de Puig".

Bonig s'ha expressat en aquests termes després de la visita que ha realitzat hui a la localitat de Morella al costat del president del PP de la província de Castelló, Miguel Barrachina i el portaveu del PP de Morella, Jesús Lecha.

En aquest sentit, ha denunciat que Puig "només fa ximoanuncios, però no veiem realitats" la seua política, ha afegit, "és la del Clin Clin Clin i la de les subvencions presumptament irregulars per als seus germans i les empreses dels socis dels seus germans per a continuar fent gran el clan dels Puig".

"Què passa amb la Comunitat Valenciana, senyor Puig?" Li ha preguntat al cap del Consell perquè mentre en altres llocs d'Espanya s'obrin plantes de bateries ací el sector automobilístic "es desploma: Ford anuncia ertes i paralitzacions de la producció, les ajudes no arriben i mentre el 'ximoanuncio' del president de portar una fàbrica de bateries elèctriques es queda en això, en un 'ximoanuncio'".

Bonig ha explicat que amb la visita de hui el PPCV vol fer costat al PP de Morella en la seua labor de fiscalització d'un Ajuntament liderat per Rhamsés Ripollés que "ha heretat tot el dolent del seu antecessor Ximo Puig". "Hui, volem dir-li a Puig que el Partit Popular no té por, que el Partit Popular vol saber què ha passat amb els diners dels valencians i els diners dels veïns de Morella alguna cosa que hauria de ser les beceroles de la democràcia".

Aquestes pràctiques, ha afegit, demostren la manera de governar la del senyor Puig, "una manera que ha transmés a tots els seus hereus que és acoquinar a gent com el nostre portaveu, gent que fa el seu treball com els metges que denuncien la gestió sanitària i en lloc de posar-los mitjans, els posen querelles".

El president de la Generalitat, ha afegit, "ha aconseguit crear una suposada xarxa clientelista amb els diners públics de tots els valencians i hui la Justícia està investigant les presumptes irregularitats dels seus germans i les subvencions públiques que ha rebut". Després Puig "dirà que no l'afecta, però aquest tema l'afecta, i molt, perquè presideix el Consell que li ha donat les suposades subvencions irregulars als seus germans i quan ha tingut coneixement no ho ha tallat, ha continuat".

Destacats