Assaig de la vacunació massiva: Quan i on es vacunen els docents a València?

Educació ha publicat el llistat amb la data i lloc de vacunació per al personal dels centres educatius de la Comunitat Valenciana

Guardar

vacuna
vacuna

Aquest dilluns 15 de març comença la campanya de vacunació al personal dels centres educatius de la Comunitat Valenciana. Una de les notícies més esperades per la comunitat en la qual es comptarà amb un estricte protocol per a agilitar l'administració de la vacuna contra la COVID-19 per a més de 116.000 persones, la qual cosa servirà com un assaig de la vacunació massiva per al mes d'abril. Així, la Conselleria d'Educació ja ha publicat quan i on hauran de vacunar-se els docents a València a partir d'aquest dilluns.

La conselleria, liderada pel conseller de Compromís, Vicent Marzà, ja ha publicat el llistat amb la data i lloc de les vacunes per als docents de la Comunitat Valenciana, tal com recordava ahir el secretari autonòmic d'Educació, Miguel Soler.

Segons Educació, s'ha intentat, en funció del nombre total de persones que poden ser convocades cada 30 minuts, cridar a centres complets, cas en el qual apareix en la columna corresponent el percentatge "100%". Quan aparega un percentatge diferent, per exemple 50%, es refereix que ha d'acudir el 50% del centre en l'hora indicada i l'altre 50% en el següent tram horari.

En aquests casos les persones responsables de cada centre que vagen al seu punt de vacunació amb el llistat corresponent dividiran la llista en els percentatges assenyalats i comunicaran al personal del seu centre qui ha d'anar en cadascun dels trams horaris assenyalats.

La citació publicada hui concreta tots els centres convocats per als dies 15, 16, 17 i 18 de març. La resta dels centres es vacunaran els dies 26 i 27 de març i la citació es publicarà el pròxim 23 de març a les nou del matí en la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

La persona responsable del procés de vacunació de cada centre ha d'estar al punt de vacunació 30 minuts abans de l'hora de citació del centre amb el llistat de persones convocades, i haurà de posar-se en contacte amb la persona responsable de la Conselleria d'Educació del punt de vacunació.

La vacuna que es va aplicar a aquest col·lectiu serà d'AstraZeneca, per la qual cosa el personal que entrarà en aquesta primera fase de vacunació a la comunitat educativa tindrà entre 18 i 55 anys (el 78% del personal de la comunitat educativa potencial). A més, les dosis s'inocularan en espais habilitats en més d'una vintena de municipis, amb 242 equips de vacunació i uns 1.000 professionals per a agilitar el procés.

Arxivat a:

Destacats