La Platja Nord i la de l'Ahuir de Gandia s'incorporen en la iniciativa "Xarxa de Platges sense fum de la Comunitat Valenciana"

La mesura impulsada per la Generalitat, a través de la Consellería de Sanitat Universal i Salut Pública, i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies es va aprovar a la Junta de Govern celebrada el 21 de juny passat

Guardar

Platja de Gandia (Àlex Oltra)
Platja de Gandia (Àlex Oltra)

A la Junta de Govern celebrada el 21 de juny passat es va aprovar la renovació anual de l'adhesió de la Platja de l'Ahuir i la incorporació de la Platja Nord de Gandia en la "Xarxa de platges sense fum de la Comunitat Valenciana". Una iniciativa impulsada per la Generalitat Valenciana, a través de la Consellería de Sanitat Universal i Salut Pública, i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Els objectius d'aquesta mesura són promoure i ajudar les persones a gaudir d'una vida sense tabac, respectar el medi ambient, fer partícip en la població en la presa de decisions saludables, fomentar la desnormalització del consum de tabac en la societat i afavorir conductes exemplars per part de la població adulta que influeixen de manera positiva en els xiquets i les xiquetes.

La platja és un dels recursos tractor de l'activitat turística de la ciutat i constitueix un important espai turístic de gran afluència de persones que cal protegir com a espai saludable. A banda, cal garantir la seua sostenibilitat ambiental com a recurs natural, i també turística, per a mantindre a llarg termini l'oferta d'una activitat i experiència enriquidora, saludable i de qualitat.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins de l'actual línia de treball enfocat pel Departament de Turisme i Platges cap a una gestió sostenible de l'activitat turística en l'espai, per a aconseguir la preservació dels valors ambientals de la zona i el foment de pràctiques responsables entre els visitants.

Arxivat a:

Destacats