L'exposició de LEGO més gran de la Comunitat Valenciana arriba a Gandia

De l'1 de juliol al 30 d'agost els visitants de “Gandia Bricks” podran gaudir de centenars de diorames creats amb peces LEGO, así com participar en diferents tallers i concursos

Guardar

Una de les maquetes de LEGO presents en la segona edició de Gandia Bricks 2022
Una de les maquetes de LEGO presents en la segona edició de Gandia Bricks 2022

L'Espai Baladre de la platja de Gandia acollirà entre l'1 de juliol i el 30 d'agost la segona edició de "Gandia Bricks", l'exposició de LEGO més gran de tota la Comunitat Valenciana. La visita, totalment gratuïta, als diferents diorames exposats es podrà realitzar entre les 17.00 hores i les 22.00 hores en el carrer de La Rioja núm. 10.

Amb un aforament per a 400 persones, l'exposició proposarà diferents temàtiques (Programables, City, Harry Potter, etc.) en les quals l'associació d'afeccionats al LEGO de València. ValBrick RLUG, ha dut a terme diferents diorames i figures per a sorprendre el públic.

A més, també es presentaran diverses figures creades pels guanyadors del concurs televisiu LEGO Masters Espanya, que es va emetre a la fi de 2021. Com a novetat enguany, totes les propostes exposades aniran acompanyades amb un codi QR que permetrà conéixer el procés de construcció de la maqueta, el nombre total de peces utilitzades, comentaris dels autors, entre una altra informació.

Maqueta d'una escola antiga realitzada amb peces LEGO a "Gandia Bricks" 2022
Maqueta de una escuela antigua realizada con piezas LEGO en "Gandia Bricks" 2022

I amb motiu de la celebració del 130 aniversari de l'obertura del port de Gandia que tindrà lloc el 22 d'octubre de 2022, també s'ha realitzat la construcció dels embulls del Grau de Gandia amb peces LEGO.

Tallers educatius

A més, durant els dos mesos que dure l'exposició, es faran diversos tallers educatius i lúdics en els quals els més xicotets de la casa podran aprendre sobre construcció i robòtica mitjançant peces LEGO de la mà de ValBrick i Cantera de Empreses. Tots els tallers tenen un preu de 7 euros per xiquet i una durada determinada.

  • Troba a la minifigura disfressada. Durant tota l'exposició, tot aquell que descobrisca la minifigura disfressada, tindrà un regal per part de l'organització.

  • Muntatges amb peces de LEGO. L'associació ValBrick ensenyarà d'una forma lúdica i entretinguda la construcció de diferents maquetes amb peces LEGO. Aquest taller sol es realitzarà els dies 9, 16 i 30 de juliol.

  • Velocitat (de 6 a 11 anys en parella). Es construirà un cotxe motoritzat amb LEGO Spyke, amb el qual es realitzaran diferents tandes d'entrenament i la millora del propi cotxe.

  • Lluita de robots iniciació (de 6 a 11 anys en parella). Taller de construcció d'un robot per a la lluita de Summe-Robot amb LEGO Spyke, amb el qual es participarà en una xicoteta lliga entre els participants.

  • Lluita de robots professional (de 12 a 16 anys per equips de mínim 3 persones). Taller de construcció d'un robot per a lluita de Summe-Robot amb LEGO Spyke, amb el qual es participarà en una xicoteta lliga entre els participants.

  • Siguelineas (de 12 a 16 anys). Taller de construcció d'un cotxe motoritzat amb LEGO Spyke per a seguir un circuit traçat, amb diferents tandes d'entrenament i millora del cotxe.

Final de Campionat de Robòtica de la Safor

El 9 de juliol se celebrarà, amb motiu de l'exposició "Gandia Bricks", la gran final del Campionat de Robòtica de la Safor. El guanyador es decidirà mitjançant una lliga entre els diferents equips guanyadors de cada centre educatiu que participa en el campionat. L'equip amb major puntuació serà el guanyador de la competició.

En la categoria WEDO 2.0. (persones nascudes entre 2010 i 2015) la parella guanyadora del campionat rebrà dos kits educatius WEDO 2.0., dues beques de Cantera de Empreses i un xec tecnològic valorat en 1000 euros per al centre educatiu al qual pertanyen. La parella que quede en segon lloc rebrà dos tablets de 10 polzades i dues beques de Pedrera d'empreses.

En la categoria Mindstorms (persones nascudes entre 2005 i 2009), els guanyadors rebran dos kits educatius Mindstorms EV3, així com les dues beques de Cantera de Empreses i un xec tecnològic valorat en 1000 euros per al centre educatiu al qual pertanyen. La parella que quede en segon lloc rebrà també dos tablets de 10 polzades i dues beques de Pedrera d'empreses.

Arxivat a:

Destacats