Les milotxes gegants sobrevolaran aquest dissabte el cel de la platja de Gandia

Milotxes Club ha organitzat el Festival d'Estels 2023 que es celebrarà durant la vesprada del dissabte 24 de juny des de l'Escenari Galícia d'aquest arenal

Guardar

Cometas gegants sobrevolen un arenal. Imatge: Milotxes Club
Cometas gegants sobrevolen un arenal. Imatge: Milotxes Club

La platja de Gandia es convertirà aquest cap de setmana en escenari del Festival de Milotxes 2023. Un esdeveniment en el qual una desena d'aquestes creacions sobrevolaran el cel de la platja d'aquesta localitat de la comarca de La Safor. En concret, l'esdeveniment se celebrarà dissabte que ve 24 de juny a partir de les 17 hores; un dia que a més està considerat en el calendari laboral com a festiu per Sant Joan.

Així, els experts en el vol de milotxes gegants se situaran en l'Escenari Galícia de la platja de Gandia, situat davant de l'edifici Albatros i a l'altura del número 76 del Passeig Marítim Neptú.

El festival està organitzat per Milotxes Club, una organització sense ànim de lucre que divulga la passió pels estels i que organitza al llarg de l'any diferents esdeveniments en la província de València per a visibilizar aquesta activitat artística. A més, l'Ajuntament de Gandia i el servei de turisme de la ciutat, Visit Gandia, han col·laborat en l'organització d'aquest esdeveniment.

Algunes de les imponents per la seua espectacular grandària i també colorides milotxes que es podran veure en el cel de la platja de Gandia aquest pròxim dissabte seran les que representen a una balena, una manta-raya i un trilobite. A més, també estaran presents un tren d'estels format per més de deu d'aquestes i una contrsucción conformada per sis milotxes en forma d'ànec.

Nit de Sant Joan a Gandia

El festival d'estels es durà a terme durant la vesprada del dissabte 24 de juny en la platja de Gandia. I serà la nit anterior, la Nit de Sant Joan, considerada una de les més especials de l'any quan se celebre aquesta festivitat en la ciutat amb tardeo, un espectacle pirotècnic i actuacions musicals.

Nit de Sant Joan a Gandia. Imatge d'Àlex Oltra
Nit de Sant Joan a Gandia. Imatge d'Àlex Oltra

Les activitats començaran a les 20.30 hores amb animació musical en el passeig Marítim. I serà a mitjanit quan es realitze el castell de focs artificials des de l'Escullera Nord.

Destacats