Oci

'Tardeo', música i castell de focs artificials en la nit de Sant Joan de Gandia

Les activitats començaran a les 20.30 hores amb animació musical en el passeig Marítim i seguiran després de l'encesa de la foguera

Guardar

Nit de Sant Joan a Gandia. Imatge d'Àlex Oltra
Nit de Sant Joan a Gandia. Imatge d'Àlex Oltra

Gandia es prepara per a viure una nit de Sant Joan plena d'emoció i diversió amb una àmplia varietat d'activitats organitzades per l'Ajuntament. Amb una oferta completa d'entreteniment per a tots els públics, aquesta celebració promet ser inoblidable, combinant 'tardeo', pirotècnia, música i foc per a celebrar la nit més màgica de l'any.

Les activitats començaran a les 20.30 hores amb animació musical en el passeig Marítim. A mitjanit, arribarà el moment més esperat: el llançament del castell de focs artificials des de l'escullera Nord. Una vegada que el cel s'il·lumine amb un espectacle de llums i colors, la foguera situada entre els carrers Canàries i Illes Balears serà encesa.

A partir de les 00.30 hores, la música tornarà a ser protagonista. L'escenari 1, situat a Ripoll, albergarà les actuacions de Tato Muñoz i Michael G, mentre que els 'xiringuitos' de la platja també oferiran música en viu per a tots els assistents.

Noche de San Juan en la playa de Gandia. Imagen de Àlex Oltra
Nit de Sant Joan a la platja de Gandia. Imatge d'Àlex Oltra

Dispositiu especial de seguretat

L'Ajuntament ha preparat un dispositiu de seguretat que estarà en funcionament durant tota la nit, i s'emfatitza en algunes recomanacions importants. S'insta a anar amb compte amb el mobiliari i les instal·lacions urbanes, així com a no deixar residus, cremar plàstics o abandonar objectes metàl·lics que puguen causar danys.

A més, la Policia Local desplegarà un dispositiu especial el divendres a la vesprada per a assegurar-se que no s'accedisca a la platja amb vidres ni amb fustes que puguen ser perilloses. També es recorda als assistents que han de tindre especial compte amb la flora i la fauna a la platja de l'Auir.

La nit de Sant Joan a Gandia promet ser una experiència única plena d'alegria i diversió. No et perdes aquesta oportunitat de celebrar una de les festivitats més esperades de l'any en un entorn espectacular.

Destacats