Atrapen a un conductor circulant a 200 km/h per la carretera de Gandia

El vehicle circulava per la CV-60 de Gandia en un tram limitat a 100 quilòmetres per hora

Guardar

Coche de la Guardia Civil en una imagen de archivo - Gandia
Coche de la Guardia Civil en una imagen de archivo - Gandia

La Guàrdia Civil investiga al conductor d'un turisme de gran cilindrada per un delicte d'excés de velocitat després de localitzar-ho circulant a 200 quilòmetres per hora (km/h) per la carretera CV-60 de Gandia, en un tram de la via limitat a 100 quilòmetres per hora i al seu pas per la localitat valenciana de Terrateig, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

La localització d'aquest conductor es va produir el passat 16 de desembre al voltant de les 11.20 hores, dins dels serveis previstos per a garantir la seguretat viària que duen a terme els efectius del Subsector de Tràfic de la Guàrdia Civil de València. El conductor va ser detectat per agents del Destacament de Tràfic de Xàtiva.

La carretera CV-60 uneix la localitat de Gandia (València) amb l'interior de la província de València. Es tracta d'una via amb gran afluència de vehicles i en la qual s'han registrat greus sinistres viaris en els últims anys, ha destacat la Guàrdia Civil.

Després d'identificar al conductor es va procedir a investigar-li per un delicte contra la seguretat viària, atés que superava la velocitat permesa en més de 80 km/h en via interurbana.

La Guàrdia Civil ha destacat que el Codi Penal preveu penes de presó de fins a sis mesos i privació del dret a conduir fins a quatre anys per a aquest tipus de delictes.

Destacats