Així sona la cançó oficial de la Fira de l'Embotit de Requena 2023

La peça musical ha sigut composta i interpretada pels artistes Beatriz Alfonso i Roberto Poveda i s'estrenarà en la inauguració de la fira el divendres 10 de febrer a les 12 hores

Guardar

Fira de l'Embotit de Requena
Fira de l'Embotit de Requena
Canción Oficial XXVIII Muestra del Embutido de Requena 2023

La XXVIII Mostra de l'Embotit de Requena, que se celebrarà en aquesta localitat els dies 10, 11 i 12 de febrer, té cançó oficial. El tema ha sigut composat i serà interpretat pels artistes Roberto Poveda i Beatriz Alfonso i serà presentat en primícia durant la inauguració d'aquesta fira gastronòmica.

Així, la Mostra de l'embotit d'enguany obrirà les seues portes al so de la cançó oficial divendres que ve 10 de febrer a les 12 hores en el Recinte Firal de Requena. Serà en aqueix moment quan es done el tret d'eixida a la celebració d'una de les fires més esperades de tota la Comunitat Valenciana.

Segons confirma el consistori municipal, impulsor d'aquesta cançó, aquesta obra té un estil alegre i pegadizo que destaca la qualitat i l'artesania dels embotits de Requena en totes les seues varietats: des de llonganices i botifarres, fins a gos, güeña, passant també pel xoriço, la sobrassada o el salsitxó.

Cançó Oficial XXVIII Mostra de l'Embotit de Requena 2023

La idea de crear una cançó que acompanyara melòdicament a aquesta fira va sorgir en la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Requena com una iniciativa cridanera per a promocionar aquest esdeveniment centrat en la gastronomia i els productes tradicionals, un dels reclams turístics més importants que té Requena. A més, tal com s'ha assenyalat des de la Regidoria, la idea era que els assistents visqueren aquesta fira d'una forma divertida al so de la cançó.

Horaris i programació de la Fira de l'Embotit de Requena 2023

Durant tres dies (el divendres, 10, dissabte 11 i diumenge 12) milers de persones, tant de Requena com a vingudes des de diferents punts de la província, podran gaudir de la gastronomia d'aquesta localitat de la comarca de la Plana d'Utiel-Requena.

Pots consultar a través d'aquest enllaç els horaris de cadascuna de les tres jornades en les quals es desenvoluparà la fira i conéixer quins són les activitats programades durant els dies 10, 11 i 12 de febrer.

Destacats