Ontinyent premia l'alumnat amb millors expedients de Primària i FP en l'inici de la Setmana Pedagògica

Guardar

Jorge Rodríguez i Óscar Borrel al costat de l'alumnat d'Ontinyent premiat amb millors expedients de Primària i FP en l'inici de la Setmana Pedagògica
Jorge Rodríguez i Óscar Borrel al costat de l'alumnat d'Ontinyent premiat amb millors expedients de Primària i FP en l'inici de la Setmana Pedagògica

L'Ajuntament d'Ontinyent homenatjava en el matí d'aquest dimarts 23 estudiants de Primària i Grau Mitjà d'FP que han sigut reconeguts per la Generalitat València amb els premis extraordinaris al rendiment acadèmic al curs 2021/2022, que s'atorguen a l'alumnat que aconsegueix una mitjana d'excel·lent al seu expedient del curs. Es tracta d'una activitat que coincideix amb la jornada d'obertura de la "Setmana Pedagògica", que del 18 al 22 d'abril inclou teatre, visites, xerrades, activitats intergeneracionals, presentacions o la "Fira de l'Estudiantat".

L'acte tenia lloc al Palau de La Vila, on l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez i el regidor d'Educació, Óscar Borrell, lliuraven a l'alumnat els diplomes per la seua excel·lència acadèmica, animant-los a continuar amb el seu bon nivell acadèmic a les posteriors etapes de la seua formació.

L'alumnat premiat en Educació Primària ha estat Arnau Estévez, Alba Minsut i Mauro Trueba del CEIP Bonavista; Dani Gil i M. Pilar González del CEIP Carmelo Ripoll; Joan Albert, Joana Mira i Daniela San Anselmo del CEIP Martínez Valls; Júlia Ferre, Martina Mora i Marisa Sisternes del CEIP Vicent Gironés Mora; Alba Barberá, Sara Ferrero i Martina Úbeda del CP Hogar Parroquial de San José; Sofia Vila del CP La Concepción; Dennis Ghete i Blanca Notario del CP La Milagrosa; i Paula Albiñana, Júlia Francés i Roberto Soriano del CP Pureza de María.

Quant a l'alumnat de Grau Mitjà de Formació Professional, els premiats i premiades són Joel Sanz, de l'IES Jaume I, al grau d'Electricitat i Electrònica; Iris Martí, de l'IES Pou Clar, al grau de Serveis Socioculturals a la Comunitat; i Amparo Martí al grau de Tèxtil, confecció i pell.

La jornada inaugural de la Setmana Pedagògica incloïa aquest dimarts altres activitats: a les 11.00 hores al Teatre Echegaray un col·loqui a càrrec de Grup Interns Centre Penitenciari de Villena; a les 18.00 hores al Centre Cívic del Llombo activitats intergeneracionals; i a les 19.00 hores a la Llibreria Detroit de la localitat d'Alcoi la presentació del llibre "Projectes pedagògics en la COVID-19". Aquest volum recull tots els projectes d'innovació educativa que es feren durant el confinament de la pandèmia i suspensió de la docència presencial en totes les comunitats educatives d'Ontinyent, repartint-se un exemplar gratuït a les persones assistents.

Óscar Borrell animava a la participació en les activitats previstes per als pròxims dies, i recordava que aquest dimecres tindrà lloc una de les principals cites dins d'aquesta programació: L'activitat "Showeducating", on tres centres educatius mostraran de manera oberta a la ciutadania com duen a terme els seus projectes innovadors: a les 16.30 al CEE Vall Blanca; a les 17.15 el CC Pureza de María i a les 18.00 hores el CEIP Lluís Vives.

Destacats